Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo, a posebno divlji konji. Njih sam vidio i uživo na visoravni Krugu, na predjelu Koričina do Borove glave. Nestvarno lijep prizor i svima preporučujem da to vidite ako jos niste.
Ja sam jednom vidio divlje konje na platou između Konjica i Boračkog jezera. Zaista prelijepo.
Iz zraka je svako mjesto lijepo,.. čak i Ilijaš. Istina je da imamo lijepih krajeva ali sa ružnim i nezavršenim kućama.
Jest ima idiota nemogu da vjerujem!od prezentacije grada iz BiH,prica ce za zavrsava na nacionalizmu!
Kakva Sujica crni novinaru nije u opcini livanjskoj kamo da protice kroz nj.... i islamdjani mrzitelji ovde opet jedu ispod sebe
Bosniero pravi najbolje kadrove livanjskog kraja
Livno je predivna čaršija i kraj. Bio sam jednom, a žao mi samo što nisam bolje istražio okolinu.
Livno je Bosna!
Nismo ni svjesni koliko smo bogati zelenilom, drvecem i rijekama. Da bar znamo cijeniti to. Neki gradovi moraju zalijevati parkove svaki dan kako bi im drvece i trava rasla.
tako lijepo
livno je hrvatsko
Ko sto je Vukovar Srpski, Dubrovnik Crnogorski a Karlovac Bosnjacki.
Livno je Bosna...
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦