Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO je Bosna i Hercegovina... ...a ne bljutava priča njenih POLITIČARA.
Koja ljepota
Ovo nisu fotografije ovo su emocije, svaka čast fotografu
Bio sam jednom na ovom jezeru. Nije mi bilo nimalo prijatno. Čudni neki pogledi. A priroda prelijepa , nema govora.
Prelijepo, carobno!!!
Prelijepo! Još ljepše je uživo.
Kad Bog dadne, a čovjek na pokvari.........
Ljepota jos kad bi covijek mogao otici i uzivo vidjeti bilo bi jos ljepse.
ovo je stvarno lijepo, al nestvarno lijepe su slike krajolika sa prokletija...
woow ovo je fantazija prelijepi prizori
baš kao iz bajke
Nije Rama nego Prozor, jezero se zove ramsko, a općina je Prozor, ali eto pošto je Ante fotograf i pošto je iz "Hrvatskog planinarskog društva" i pošto ne zna da su i Raduša i Ljubuša i Vran u Bosni i Hercegovini a ne hrvatskoj, onda mu kliks halali i promoviše ove nazive susjedne zemlje u sred BiH, zamislimo jedno planinarsko društvo u hrvatskoj da se zove BPD Bilogora (Bosansko planinarsko društvo Bilogora)... ne možemo čak ni zamisliti... PS: BIH je lijepa u svako godišnje doba.
@petar.veliki.100 Čovjek je napisao bosansko, a ne muslimansko, a to je velika razlika. Vjerujem da ti nije lako živjeti u zemlji koju mrziš.
@petar.veliki.100, nisi ti Srbin nego budala
Na dnu tako bajkovitog jezera krije se tužna sudbina velikog broja porodica koje su pod izgovorom napretka i razvoja protjerane iz kako kažu najljepšeg mjesta u BiH, iz mjesta gdje su bjelošljive bile kao breskve. ašlame kao šljive. Iz mjesta gdje su se po dvije žetve godišnje ubirale. Tamo na dnu ove bajke je dom naš, naša tuga i naš ponos tamo je Kopčičić iz koga su se u svijet silom otisli, Jusufbegović, Beganović, Kadrići, Huseinbegović, Nuhbegović, Klice, Vugdalići i još mnogi. Neka je rahmet mojoj Neni Fati koja im nikad nije halalila a neću ni ja.
meni se "romske" ucini, rek'o dje je to? to nidje na svijetu nejma:)
cudo nije emir vucijak pisao
prelijepo :)
Nema ljepših planina od Romanije i Zelengore i nema ljepših i pitomijih mijesta u Evropi od Sokoca, Kalinovika, Han Pijeska, Pala i naravno Zabrđa Radovane srpski sine zašto siđe sa planine Karadžići što siđe sa Pala Romanija nebi te izdala
e moja hasane magarcino stara, jos ti nisam skovao samara ...
@ hasane , dobra haj još koju :D