Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Austrija, druga domovina Bosancima i Hercegovcima. Koliko se samo naših predaka školovalo po Austrijskim gradovima. I sad u 21 vijeku/stoljeću smo veći primitivci nego što smo nekad bili. Mogli smo biti pokrajina pod nazivom Nova Donja Austrija ili Neu Niederösterreich.
40 godina je Bosna bila pod Austrijskom cizmom i njeni najbolji sinovi su ginuli za AU cara po raznim ratistima....okupator je okupator bez obzira koje boje bio
@bosnischeeinspritz Ne. Električni tramvaj, gasovod, vodovod, željeznicu,........... Otjerasmo ih i evo hvala Bogu bolje nam je. I bez Osmanlija, i bez Austro-Ugara i bez Tite.
Ne znam kako su uspjeli, ali meni je svaki grad u Austriji prelijep. Graz, Klagenfurt, Salzburg..., sve biseri. Pokušali su Austrijanci i u BiH nešto uraditi i dan danas su ti dijelovi gradova, koje su oni osmislili, najljepši.
Zadnji rat koji su imali je Drugi svjetski. Buduci da se kod nas svako malo ratuje, ne isplati se, izgleda, ni graditi ni renovirati ni uljepsavati.
graz je super :)
od 50-tih, 60-tih godina su austrijanci zavrnuli rukave, zemlju podijeljenu na 4 dijela ujedinili i od rusevina napravili zemlju jednu od najljepsih za zivot.. mi 23 godine raspravljamo ko je bio jaci i ko je pobjednik a u stvari svi smo ispali budale nekoliko familija u svakom narodu uziva ostalo je sirotinja
Svi gradovi i sela u Austriji izgledaju magično uvijek, za razliku od naših.
Lijep je on dok god traje viza.
nista ovo nije kakav je zagreb
Predivno izgleda :)
Lijep je i ljeti, steta zimi nisam bio, ali po slikama odlicno izgleda. Mada nijedan grad nema dusu kao Sarajevo!
Hahahahaha,kakav Graz,odvratan je,radije prikazite sve ljepote Salzburga.Stari grad i sve ostale ljepote uz to da ti nikad dosadno ne moze biti,cist zrak.Graz je najzagadjeniji grad Austriji,najprljaviji.
@vibrator vidi se da ne poznajes Graz
tukne malo na vareš
Ja sam mislio da će Zagreb pokazati.
U sarajevjskoj kasabi se od smoga disati ne može
Kao da je u taj tvoj Izrael bolje