Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Striptizete se zale, pa zar i njima moze doci do pada posla, eh svasta....
Ovo je znači najveći problem ?! Lova i turizam? Hajd, dobro je, ja mislila neka politika žešća, rat, hladni ili vrući.... Najstariji zanat je ipak najstariji zanat. Preživiće nekako.
Bas je cudno da se politicki nemiri i ratni sukob u drzavi negativno odraze na turizam. Obicno turisti hrle na takve destinacije. Donjeck je sigurno zabiljezio rekordnu posjetu turista, a i Kijev. U Kijev osim americkih i njemackih spijuna niko ziv ne dolazi. Cak se i vazdusni prostor Ukrajine zaobilazi. Neobicno glup propagandni clanak.
Dobrodosao na klix ba...
Sa'ce vama @chalenger zaljepiti par slika Hahahahhaha
Neca vise ni deviznog hasimage imati!