Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda bezveze, a i kamera je izgleda neke visoke kvalitete
Pa vrli novinar je otisao malo na odmor i usput smislio da napravi i clanak o tome kako je trenutno tamo :) express clanak!
Nope... Ovo je dio kampanje vojne hunte da ponovo privuce turiste koji ne zele da idu tamo poslije drzavnog udara i masakra koji su priredili. Clanak je placen klixu od strane ambasade vojne hunte...
...ja od šarm el šeika imam jedino šarm...a, bojim se, i to su me slagali :))
...šta fali humoru na svoj račun ? ...jbg, pa nismo misice :))
...gluo bilo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ako neko pogine tamo, vi ćete biti krivi
A kako je izgledalo prije :D
Da se razumijemo, postoji odmor, bolji odmor i Egipat. Nigdje nemas odmor kao u Egiptu. Od kako je ova prodana hunta (ponovo) preuzela vlast, ne idem tamo- Zao mi je jednostavno tog, nadasve dobrog i skromnog naroda.
bila prije desetak godina i bilo je divno,
Ja ljetos bio u Turskoj.....vjerujte mi imas od jeftinog do skupog a u svakom slucaju se isplati....barem moje misljenje....
Arapahosi!
Eto sad bi mi trebali dignuti kredite i otici tamo da im poboljsamo sezonu. Da Sisi ima para i da moze nastaviti sa ubijanjem neduznih... Malo sutra.
onaj Sisi ima facu poganu k'o Fahro Brabonjčić
Jao glavne vijesti u ponedjeljak ujutro :D Ovo Amerikanci zovu "slow news day" :D
Sve je ovo lijepo, ali Istanbul je jedan! ;)
Samo danas ovako izgleda, ili će izgledati sutra i prekusutra?
Nekom jeftino, nekom skupo....
opet Sisijeva ambasada plaća naručene članke