Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov treba uvrstitu u anale kliks "novinarstva" kao što je onaj nenad-j.e.bivi biser o Trgovačkoj uniji "Solidarnost" koja je ko biva počela prva da kvari komunizam..... Fenomeni su od "novinara".... Svaka "čast"....
Bravo Klix, visoka razina profesionalnosti da se primjetiti u naslovu.
Kako bi neku kineskinju puk'o samo da imam priliku, ali samo im ne valja sto puno skice tj. deru.
...rukom / nogom?
Samo sam dosao da cestitam na naslovu. Kao da je pisao balavac od 5 godina ili neki uposlenik grasa, nesto na tom nivou.
Jedini pravi pokazatelj jeste prosjecna potrosnja po osobi, a ne ukupna potrosnja. Logicno da ce potrositi 50 mil Kineza vise od 10 mil Njemaca (lupam brojeve)
Kad ih ima puno ko kineza
Hajte kod nas.....! :) Da im prodamo Vijecnicu ! ha ?
Prodacat cemo im Fahrin toranj
"Kineski turisti na godišnjim odmorima troše najviše novca" ...presložite naslov kako je gore napisano...ne brukajte se...
Kad žuti odu na remo, oni se više od ikoga zadaju trošit. Možel vako.
"Kad žuti odu na lanadaranje, niki više ne trošu od njiha" ...mislim, ako hotimo književno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mali žuti - svjetska sila!