Nema novca - nema života
0
Kineski grad duhova
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo pokrajine: http://en.wikipedia.org/wiki/File:China_Inner_Mongolia_Hohhot.svg A evo i detaljne mape: http://maps.google.com/maps?q=hohhot+china&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Hohhot,+Inner+Mongolia,+China&ei=Pw7_S5nBGaKKnQOb9_GEDA&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBoQ8gEwAA Južno ispod Hohhot-a (ako ikog zaista interesuje :-)
http://www.index.hr/video/film.aspx?id=8208 sto je najgore ovo bar pola godine stara vijest, po komentarima na videu, do sad je vjerovatno naseljen :)
nemate vi pojma ovo je najkul mjesto!
Nei Mongol
Pa BOLJAKOVO I BULJAKOVO NASELILI BOLJE IM TAMO (: