Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav grad!! Gradina!! Velegradina !! ...a glavni grad drzave BIH!! S H E H E R S A R A Y
....A 100% MULTIETNICKI ! i Suniti i Siiti zajedno!
KINA=VALTER BRANI SARAJEVO.
Niko im nije reako da je Valter bio Srbin, a takvih unas neima, šućur Allahu.
... i to ne bilo koji Srbin, već ni manje ni više nego chetnički potpukovnik Žarko Todorović.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
los angeles na aparatima
Abd sad cu i ja u švicu pa cu bit turist kad dodjem he he
Ahh sto se komentari masovno brisu
Malo je to malo. nema turizma bez sadržaja a mi imamos adržaja za nekih 15 minuta šetanja. nema toaleta/wc/ćenifa/hala osim one besplatne kod Begove džamije. Nema ni jednog vidikovca ( Žuta i Bijela tabija, Hrid, Jajce kasarna gdje se može parkirati 10 autobusa i 100 vozila, nema autobusa za Trebević, Bjelašnicu, Jahorinu, Igman, jedan autobus dnevno, pljačjau turiste u sred grada da ne govorim po brdima..
Gastronomija se svela na 90 % katastrofalnih čevabdžinica ili burekdžinica , na 3 ili 4 EUR ( a sarajlije ismijavaju čevabdžinicu Galatasaray koja ima ipak lijepu ponudu, gdje serviraju nož, viljušku, salvetu, salatu mješanu sezonsku za 10...Prepustili smo da nam gastronomiju usmjeracaju i profiliraju ugostitelji tipa: ''izvol'te, izvol,te,uima mjesta, ima mjesta i patrolira oko tebe dok ne pojedeš sve za nekih 3-4 min..
@Hamoponovouredu buregdžinica
...djikani na aparatima!!!
vi Turiste? da mi turismo vi naidjoste mi izvadismo
Sta nam Klix porucuje ovom fotografijom?
Šeher!!!