Miris gradova
0
Kako miriše Beč?
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja saljem pozdrv iz Beca. :P :) Samo, nije bas za austrijance patriote, oni ne daju novac na wc, nego to obave u kuci, kaficu ili na brzinu ulete u Mc Donald\'s :D WC je fora za turiste, pa kako ne mogu da uslikaju to, snime klipic na aparatu ili mobitelu da mogu pokazati hahahaha @adda_sa: Nemoj tako, meni npr. iz Ströck-a sve zamirise svaki put kada prodjem kraj njega :)))))
pozdrav iz beca...bec mirise NINASTA :) ponegdje na donere..inace nula..kafici nemaju neki poseban smek, cak nekad ni pekare ne mirisu na onaj topao hljeb.. :S sto se wc-a tice, nista posebno..ulaz je oko 5€ cini mi se, hala ko hala...standardni u-bahnski wc je pola eura...
To ispod opere svira Mozart :)) znas to ti je za austrijance PATRIOTE,pa kad zele da se pokenjaju onda lijepo se zavale u halu ispod opere i masu sa zastavicom austrije :))))
Slozila bih se sa sadrzajem iz prethodnog komentara, ali me i ne cudi da nije spomenuto u tekstu - ali Bec zaista na svakom korako mirise na Doner. A trebaju malo i da se pozabave sa temom \'kako zvuci Bec\' - mene npr. odusevljava cinjenica da u toaletu U-Bahn stanice svira Mozart. :)
S obzirom koliko Turka ima u Becu i Doner standova (koliko i autobusnih i trmvajskih stanica) moze se reci da Bec zaista mirise na Kabeb.Mmmm poseban miris,kebaba :)))