Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusajte uraditi to sa DUBAI 1876 do danas.
Pogledajte gornju maoču prije rata i sad.
svi rade u propagandi ili su \"heroji\"...
Očigledno si pobrko "šiptare" sa nečim drugim. (ne čitaj mnogo načratanije, sanu, milu ševića, rankovića i politiku). Šiptari su: Majka Tereza, John Belushi, James Belushi, Ferid Murad, Inva Mula, Bekim Fahmiu, Faruk Begoli, Skenderbeg, Peter Malota, itd. itd. itd. evo ti pa malo pogledaj: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Albanian_Americans Bosanski "šiptari" su Adrijana Kurtišaj (OBN), Zana Kurtišaj (BHT), Aldin Taći (BHT), Haris Etemi (radio i tv spike), Sanija Saljihi (radio i tv spikerica i novinarka), Alirizah Gaši (novinar), Bajram Zenuni (ratni heroj), General Armije BH Ismet Alija, gitarista Vernes Ljuštaku, itd. itd. itd... Sorry ;)
Za dotičnog koji reče: "da su se tamo odsleili ...šiptari, k.rac bi vako bilo", da g amalo uputi u neke osonovni informacije: Tamo su se itakko naseljavali i naseljavaju "šiptari" a mnogi su eminentni Njjujurčani ,) Evo nekih osnovnih informacija za početak: http://en.wikipedia.org/wiki/Albanian_American
Ja sam bio u New Yorku i stare tornjeve Blizance imam na slikama,ogroman grad,jako prljav i jako opasan.U neke dijelove grada nesmi bijelac ni u sred dana uci.
mus/limani su ga rusili a hriscani grad.ili
Kako je sarajevo izgledalo 1876 pa isto ko i sad
Jel ko od nas bio u New Yorku? ;) Ja sam samo gledao na Youtube :(
oj ovog idiota napisao 13 ili 12 koja je sad godina moronu ? jel to neko otisao u buducnost pa slikao 13 pise na slici jer pokazuje ovu ljubicastu zgradu koja ce biti izgradjena tada a klixovci su napisali da je slika slikana 2012, ne ispravljaj ti molim te
krofna = srbin. misija: siriti paranoju
pamet bosanca je jos od 1876 godine prije nove ere....
da su se tamo odselili ovi iz istocne Bosne, Sosoni i Shiptari \'urac bi \'vako bilo... haj sad dislajkajte da vidimo koliko vas ima:)
New York-najbolji grad na planeti zemlji.....
sa sarajevom je obrnut slucaj hihihihihih
13 ili 12
@xxl nisu ih pustili nego su ih narucili