Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto biti najbrži, ajmo probati biti najsporiji. Pehar za prvaka nek se zove Sabur
Eeeee da vide oni naš brzi voz koji ide iz Sarajeva do Bihaća, i kad čuju koliko sati i sati putuješ tim vozom pomisliće da je BiH veća od Ruske Federacije
Wow, ima enterijer k'o avion! Dobro, ne baš k'o Royal charter service, ali neki od onih komercijalnih - apsolutno! Čak i bolje od mnogih. Kad se setim šta je sve ranije letelo u našem regionu, bilo je strašno.
Dobro je sve dok te Brad Pitt ne zaskoči i nastane ludnica u vozu.
lako 700 po ravnici u japanu, hajde 200 po krivinama u Bosni
Jel vam sad imalo jasnije gdje smo mi
Na najboljem mjestu na svijetu, eto da znas
Realno 300-320 na sat ima u cijeloj zapadnoj Evropi... Njemacka, Francuska, Španija, Italija. Da je ovo bio članak od prije 25 godina ok, ali danas ništa egzotično.
Da nam ne bi Brankovica i njemu slicnih parazita i lopova, da nam ne uvukose rashodovane spanske konzerve, mi ne bi znali sta je voz.
Prva ili druga klasa bez prevelike razlike !!
Tokio- Kyoto skoro 500 km razdaljine , tako da 100 eura za super brzi voz nije nešto preskupo, pogotovo za japanske standarde
Zamisli Tuzla - Sarajevo za 25 minuta! Ne mogu ni zamisliti da je to moguće kod nas
pa ja ovo je kao i kod nas onaj voz "Rođeni" na relaciji Grude-Posušje-Trebinje... dokaz industrijskog razvoja zemlje pod vođstvom Bakira, Dragana i Mile...
Pa i ICE kroz Njemačku ide 250km/h i isti je luksuz unutra za manje love.
Cak stavise lastminut karte znaju biti i po 10€, u ponedjeljak sam sjeo od Frankfurta do Pariza za 25€, ludilo stignes dok trepnes.
Japanci su japanci
Vako je sve i u nas, samo obratno.