Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednom davno dosao madjionicar u selo jabuka kod foce... docekase ga seljani i medju njima mali bucmasti esed radeljas .... kada je madjionicar rekao da moze komunicirati sa zivotinjama... mali buco esed uzviknu ma mores kuvac...na sto madjionicar rece pa da pitam tu kozu koju vodas sta je sinoc radila.... a mali bucko esed se unezgodi i zarumeni i rece...ma pusti kurvu hoce slagat
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kako se u Foci kaze 2 marke? Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................ :D
😂😂😂😂😂😂
Ako je Troja u hercegovini onda se obracun kod OK korala desio kod Foce.🔫🐎💀
Ove piramid'ce su... Remek djelo Fahre Fahraona zvanog Šćepo
Snima se western "Dobar, loš, Fočak.
obracun kod o.k. foča
CirkuZ Kolorado..
Polno općenje u stražnjicu žene je dozvoljeno u islamu, tj. to nije veliki grijeh. Kaže Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, u hadisu od Huzejme ibn Sabita, radijallahu anhu: “Zaista se Allah ne stidi istine, ne prilazite ženama u njihove vagine,osim kada je u pitanju razmnožavanje” (Darimi (2213), Nesai’ u “El-Kubra” (8982), Ahmed (21907), Ibn Madže (1924), Bejheki (13894), Ibn Hibban (4200), Albani ga je ocijenio vjerodostojnim u “Irvaul-galil” (2005)).
U više rivajeta i različitih tekstova se prenosi od Ebu Hurejre, radijallahu anhu, da je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: - "Allah neće gledati u čovjeka koji je polno općio sa svojom ženom u njenu duburu (stražnjicu)", bilježi ga Ahmed (2/344). - "Proklet je onaj ko priđe svojoj ženi u njenu duburu (stražnicu)", bilježe ga Ebu Davud (2162), Darimi (1140), Nesai' u "El-Kubra" (9012), Ibn Madže (1923), Ahmed (2/272) i ostali.
Sjecaju se braca svako vece Miljevine gdje Bistrica tece
Vlasti Srbije truju vodu u istocnoj Srbiji naseljenoj pretezno vlasko /rumunskim stanovnistvom..vesti online rs
Nema vise Pokemona u Foci, svi pobjegli u Sarajevo!
kao u kaubojskim filmovima
URVE. Prirodne formacije u pitanju zovu se 'urve'. Hehehe ... Al' Focak je njih ogradio. Omenjicio i u zhioke ogradio - cisto da se zna ;)
nesto ne vidim KLIX-e da si objavio da je Srbija prvak svijeta u odbojci...sta je reci? Nije valjda ljubomora? :)
Nebitan sport kod nas !!!
@UVBA al odbojka za invalide je bitan ? Hahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je bila normalno brdo, puno zelenila ali dali focaku da se brine o tom brdu i vidite sta je nastalo. Golet
Samo ukucaš ĐAVOLJA VAROŠ na google i videces koliko su jedinstvene