Sjajna prilika
89

Iskusite čari Albanije uz Vas Tour: Udobnim letovima od juna jednostavno stignite do Tirane

Iskusite čari Albanije uz Vas Tour
Iskusite čari Albanije uz Vas Tour
Dragi putoholičari, slijede izvanredne vijesti za vas. Od sada imate priliku da jednostavno i udobno stignete do predivne Tirane, glavnog grada Albanije, i prepustite se čarima albanske obale. Prvi let za Albaniju uz Vas Tour biti će održan 19. juna, a od tada svakog ponedjeljka.

Nova ruta pruža vam jedinstvenu priliku da istražite sve što Albanija nudi - prekrasne plaže, kristalno čisto more i historijske gradove. Bez obzira na vaše preferencije, Albanija ima sve to i još mnogo više.

Vas Tour posvećen je pružanju vrhunske usluge i neprekidnog zadovoljstva svojim putnicima. Njihova stručna ekipa bit će vam na raspolaganju tijekom putovanja kako bi vaše iskustvo bilo nezaboravno.

Osim toga, organizirat će i prijevoz do albanske obale kako biste mogli uživati u predivnom albanskom primorju bez briga ili napora.

Pridružite se uzbudljivoj novoj ruti i istražite čarobnu Albaniju. Uživajte u sunčanju na prekrasnim plažama, istražite drevne gradove poput Berata i Gjirokastre i upustite se u istinsku gastronomsku avanturu okusom tradicionalne albanske kuhinje.

Iskusite čari Albanije uz Vas Tour
Iskusite čari Albanije uz Vas Tour

Ne zaboravite, prvi let za Albaniju je u ponedjeljak, 19. juna.

Vas Tour poziva sve putnike da se pridruže ovom nevjerojatnom putovanju iz Sarajeva do Tirane i da dožive ljepotu albanske obale. Rezervišite svoje putovanje danas i stvorite nezaboravne uspomene s njima.

Također, s ponosom predstavljaju i njihov charter let Sarajevo-Antalija, koji kreće već 25. maja 2023. godine. Letovi za Antaliju će se održavati ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom.

Za više informacija i rezervacije, posjetite web stranicu Vas Toura ili ih kontaktirajte putem broja telefona 033 205 552.

Raduju se što će vam omogućiti putovanje iz snova!