Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u bihacu napravljen pjesacki most u koji je ulozeno preko 4 miliona i unisten je za jednu sezonu.. seljaci iscupali sve sto se moglo iscupati sa njega.. Sta bi tek od ovoga uradili..
jeste zapeli za neum :) ljubomora što komsije izgradise u zadnjih 15 godina mostova, vijadukta, nadvožnjaka, tunela, puteva, što se u nas u bosni nece izgraditi u 150 godina, a? taj most u hr nije kod neuma vec most opuzen-pelješac i na prilaznim cestama tom mostu radi veliki broj bosanaca i hercegovaca, čitaj hrvata i bošnjaka ;) za dobru plaću (1000€++)
Je li to u Neumu grade most?
ovaj most se gradi ove godine po planu vlade rs da spoji istocnu i zapadnu srpsku dakle iznad brckog
Pa šta ga komplikuju Ožeži ravnicu ovako malo malo pa motaj Kao da će se svi pridržavati maximalnog ograničenja
...na ovo kopirali onaj kod Bosmala, isti..
Sta kazu enciklopedije: (Wikipedija - Hong Kong (prijevod \"mirisna luka\"; kantonski: Heunggong), regija Narodne Republike Kine. ....Neovisnost do 1. srpnja 1997. (priopojenje Kini)) Eke babo, opet se \"novinari\" UZUTILI...
Koliko neko mora biti neobrazovan pa da Kinu i Hong Kong nazove dvijema zemljama. Cisto informacije radi, Hong Kong je od 1997 sastavni dio Kine, sa specijalnom administracijom i ekonomskim sistemom. Ali je i dalje dio Kine.
Sta kazu enciklopedije: (Wikipedija - Hong Kong (prijevod \"mirisna luka\"; kantonski: Heunggong), regija Narodne Republike Kine. ....Neovisnost do 1. srpnja 1997. (priopojenje Kini)) Eke babo, opet se \"novinari\" UZUTILI..
Joj super, jedva cekam da budne zavrsen. Naprijed Bosno i Hercegovino. Najbolji smo. Ma Nas dedo alija je najbolji. Ojha
Cestitke arhitekti! Taman kad covjek pomisli da su svi novi mostovi postali dosadni i neinovativni, pojavi se jedan ovakav, u najmanju ruku, zanimljiv dizajn.
Cestitke arhitekti! Taman kad covjek pomisli da su svi novi mostovi postali dosadni i neinovativni, pojavi se jedan ovakav, u najmanju ruku, zanimljiv dizajn.
kina i hong kong dvije razlicite zemlje??? o majko...
Seljaci retardirani,Hong Kong i Kina su od 1997 jedna zemlja samo što ovaj grad ima neku vrstu autonomije i to je to.
svaka cast,samo mi je nesto ponizak na ovom jednom dijelu,ali valjda oni znaju sta ce i kako ipak je jos nacrt...