Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste nase, ali da je medju 10 najljepsih... Odvadite malo.
Najljepši jeste ali turistima odma zadužiti pancir i šljem... Sto se tice sigurnosti ruku pod ruku sa favelama 😥😥😥😥😥
@bloodyduke Imas neke pokazatelje o broju napadnutih studenata ili samo onako lupetas da ti vrijeme brze prodje
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bec i Budimpesta na aparatima :-)
u svedskoj nemiri zdraooo
Srce!
"Sarajevo geografski smjestili među Alpe, a fotografija koju su prezentirali je fotografija Mostara. Ipak, Sarajevo je svakako jedan od najljepših gradova svijeta" :-))) Ima li neko u redakciji osjecaj za mjeru i minimum pristojnosti? Ima na Kliksu mentalno retardiranih, ali nisu bas svi. Nekima od nas je neprijatno dok citamo ovakve gluposti. Drugi put objavite ovakav tekst. Kad je bal, nek' je maskenbal. "Sarajevo su geografski smjestili medju Alpe, greskom su ga stavili na obale Zenevskog jezera, dodali mu Ajfelov toranj, Koloseum, Big Ben, Sikstinsku kapelu i Tadz Mahal, a fotografija koju su prezentirali je kolaz fotografija Firence, Praga, Beca i Kopenhagena. Ipak, Sarajevo je svakako jedan od najljepsih gradova svijeta. To mogu posvjedociti i svi objektivni Klix komentatori. p.s. Imamo i cevape".
to ste vi nesto sanjali
Šeher.
"Autori zabilješki o Sarajevu su napravili i grešku tako što su Sarajevo geografski smjestili među Alpe, a fotografija koju su prezentirali je fotografija Mostara." Dalje nisam čitao.
hahaha Izgleda autori koji su pravli zabiljeske i nisu bas tako ocarani, pa su pola stvari fulili, prvo sto su stavili da se nalazimo gdje su Alpe pa onda staviti i sliku Mostara. Ma hajde ko da je bitno gdje se nalazimo i kako izgledamo, bitno da smo nedju najljepsim. :D A da imamo dosta za ponuditi imamo, samo to bas i ne znamo da iskoristimo.
Sarajevo je najljepši grad na svijetu!
Najbolji komentar, slazem se i da nisu sastavili nekakvu listu ja to znam oduvjek
Kad se bolje pročita tekst i jeste među 10. "Sarajevo je opisano kao magični grad koji obiluje prekrasnom arhitekturom, brojnim džamijama, crkvama i historijskim građevinama. U opisu se također navodi da je Sarajevo jedinstveno i po ostacima ratnih dejstava koji su još uvijek vidljivi na građevinama." Koji grad ima ovoliko bogomolja na malom prostoru i toliko ožiljaka od varvarizma i urbicida,a ipak živi.
izgleda da im nije niko ukrao auto ili nesto od vrijednosti za vrijeme boravka...nisu prisustvovali ubistvima i pljackama uzivo, nisu na srecu vidjeli gazenje pjesaka autima kod uredno prelaze ulicu....a da su sve to vidjeli...pravili bi sigurno novu listu...a sarajevo jeste lijepo.
Cijeli zivot zivim u Sarajevu i nikada nista od ovoga sto si napisao nisam vidio uzivo. Ne kazem da nema ali kazem da nisam vidio. A volio bih da mi navedes jedan grad u kojem toga nema
Dajte ljudi molim vas. Mozemo mi zatvariti oci, al to nikako neznaci da problemi nestaju. Lijepo je voljeti svoje i cjeniti ali treba i probleme istaci, a ukazivanje na probleme nije izdaja. Kao stanovnika Sarajeva nebi trebalo da me brinu problemi drugih gradova. Tamo ima ko da brine.
hajmo se malo bar radovati .. pa medju najljepsim NAŠ GRAD !!
Valcer Na divnoj smeđoj Miljacki
"Huffington Post" Svjetski poznate novine inace u rangu "Times" "Give me a break" sto bi rekli kinezi.
Aloo Bosnjaci, ja nisam iz Novoga Sada, ja sam i Srpske Atine. Vi nastvaite da pljujete po mojoj zemlji a ja cu nastait da vam govori istinu, koja vas vidim poprilicno boli.
Sta ti ba znas sta je istina i zasto bi ti bio mjera istine? A sta ti je ta Srpska Atina?
Propala je Grčka. Dohavizaj se pameti.
vecu glupost odavno nisam procitao realno medju 10 daj ba kao da mi ne vidimo nije ni u top 50 realno nemoj te siliti kao sto na silu trpaju tina u repku