Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo vas dron, kad priđeš sve škriljac na škriljcu. Ne možeš doći do otoka u jednom komadu. Ima dvije plaže dužine 10m
Haha nek si im reko👍
Foluške reklamne, i još to sve u HDR sa puno nerealnih boja.... Hehehe, opeknes se jednom, i neces vise..
lijepo jest, ne veli mi iz ove bosne nikud, da mi je onu milicu sa instagrama, bio bi ja ovdje na ovom otoku bez svega, haha
plaza u kojoj ne mozes zabost ni suncobran hahahah a bog te
@Plavi9 Dodje covjek s jahtom da lezi na kamenu? Jedino ako je za tebe ribarski camac jahta.
MOzda cu se vracati, a mozda i necu.
Nebi u hrvasku otisao kad bi mi platili i jos sve da mi bude dzaba 😂😂 Turska je zakon neuporedivo bolje a uz to jos jeftinije, nek se hrvati sami kupaju ni jedan Bosnjo nebi tamo trebao ici ...
Niti su ovi sa New York Times-a niti ovi sa Klixa bili na tom ostrvcetu. Zato i pričaju budalaštinje na osnovu par fotografija.
Kakva plaza? Sve kamen?
Dobre plaze, nema lezaljki po 50kn
Otok je dobra ideja,ali to je sve sto jest...Odete na veci otok npr Losinj itd pa nemate pitke vode,prodavnica..I sto imate skupo je sve do boga,ako je bura par dana ne mozete otici na kopno itd..Mnogo ljudi tamo koji zive poticu iz inc€sta jer jednostavno prije nije bilo posjetioca i ima mentalno porecemecenih itd itd...Sve je to dobra ideja na papiru samo
Poslije onog clanka neki dan od gradonacelnika Makarske jedino ako je covjek malouman moze im opet ice na ljetovanje i ostavljat pare.
Tako je prijatelju
svaka čast hrvatima na promociji turizma. koliko je klixu plaćeno za reklame vjerujem da im je dosta za ovu godinu samo što promovišu hrvatske plaže i otoke.
Nemojmo se BRUKATI. Cro plaže sami kamenjar, možeš samo da biraš oštro ili malo manje oštro kamenje. Djeca obavezno papuče inače spremaj ih za hitno radi rasječenih tabana. Sve rečeno.
Klix vise radi na promociji hrvatskog turizma od Turisticke zajednice te drzave.
Tajland i Sejšeli su za mene najbolja njesta. Hrvatska? Više ni ne pada na pamet.
lijepo je ovdje ali kad popusti zega tamo septembar oktobar je jos ljepse sunce miluje voda topla
Posto Raj nije niko vidio znaci da su te plaze izmisljene!