Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...parola na zidu "the only good system is a sound system" :))))...filozofska :)))))
Sta ti je Svabo, ovo izgleda bolje nego kod nas novije gradnje sto se toboz´ odrzavaju!!!
Podsjeća na treći paviljon na Bjelavama. I po uređenju i po godinama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Podsjeća na treći paviljon na Bjelavama. I po uređenju i po godinama.
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com http://zaraditeodkuce.webs.com/
kako smo mi izgubljen i bez perspektivan svijet to se moze ocitovati izmedzu ostalog u tome da se pojedini (strah me napisat mnogobrojni?!) u danasnji vakat ovdje i sad , u svoj svojoj bezidejnosti i besposlici loze na jednog od najvecih monstruma kojeg je ova planeta izrodila. da nije tuzno bilo bi strasno.
Adolf je pošten bio.. pa nešto i napravio.. a ne sve sebi u džepove trpo..
Standarno klik glupost: "Nakon rata Zapadna Njemačka je hotel koristila kao sjedište strane vojske, a ovo zdanje sa 20.000 kreveta od 1990. zjapi prazno. " Ostrvo NIJE pripadalo Zapadnoj NEGO Istočnoj (DDR) Njemačkoj državi. Bobardovano je tokom rata od strane SSSR-a. U DDR je bilo djelomično popravljeno i KORIŠTENO kao turistički objakat. Nakon ujedinjenja Njemačke je zapušteno i zjapi prazno...U Jednom dijelu postoji muzej za turiste...
Ma fulali su i drzavu i mjesto. Nije Riga na Baltiku jer je Riga u Latviji. Prora kompleks je na ostrvu Rügen na Baltiku. Hajd' sad umalut gore-dole. Zbunjuje izgovor. Al'***gaja dje im ono N na kraju utece?
white power !!!
stari dobri hićo
pa i jest ko j.ebena kasarna!!!
Jbt pa gore od Srbije, GDJES SPAVATI U SMRADINUUU
Ja bih rek'o da je bilo ovdje nekih posjetilaca,al neurednih :D
šteta
Ovo je isto kao da kod nas uložiš u sport ili obrazovanje :D
Ovoliko godina stoji prazan ?? Kako bi mu ovi naši političari našli namjenu za par mjeseci :)
bas me zanima koliko je teen trudnoca ovdje zaceto.
Nigdje palme , nije to nikakvo more.
@dijasporka Ne bi ti znala kako izgleda more da kod nas ne zapuca 92.
Mtbr: Cuj ne bi znala a moji kucu u Budvi imali prije rata tako da ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)