Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi godinama otimaju zemlju od mora i ovo je dosad novo samo zato sto je pravo daleko od njihove zemlje. Pitam se hoce li to biti hit u buducnosti ovo pravljenje otoka u moru na ekstra lokacijama. uostalom ja mislim da je to nicija voda i da niko ne moze nikom braniti.
nismo mi budale vec se rjesavamo svog smeca.
Holandjani su vazda ile budle, Drago mi je sto zivim u takvoj idiotskoj zemlji,
Prodajem psa ... samo 2 puta lajao !!!
..Nisi Lud-Ti Si Glup!!
Poslati Pipa tamo da trune u izolaciji.
jesam lud
Ma jok ba, nece, oni su \"arhitekti\"...joj pa oni imaju diplomu...joj sto se provaljujes ba....oni ce \"samo ocistiti\" okean od plastike.....ako im onaj vulkan ne poj..... planove.
Pa samo ćete još više zagaditi okean tolikom količinom plastike na jednom mjestu!!!
Srebreničani su ih pretekli, oni su ga napravili u Perućcu.