Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam bio u Sarajevu na cevapima,niko me nije dirao iako su bg table
Sarajevo ljubavi moja Zajedno smo rasli grade, ja i ti isto, plavo nebo poklonilo nam stih ispod Trebevica sanjali smo sne ko ce brze rasti ko ce ljepsi biti Ti si bio velik a rodio se ja s' Igmana uz osmijeh slao si mi san djecak koji raste zavolio te tad ostao je ovdje vezan, za svoj grad Bilo gdje da krenem o tebi sanjam putevi me svi tebi vode cekam s' nekom ceznjom na svijetla tvoja Sarajevo ljubavi moja
Sarajevo je civilizacija, cijeli svijet moze vidjeti sta znaci civilizacija, postovanje drugih i drugacijih, ljudi siroka srca, prihvataju sve i svakoga i nadasve postuju razlicitosti jos od davnina. Sarajevo je CENTAR civilizacije, pa neko to volio ili osporavao.
Ma baš me briga očito je većini normalno da takvi likovi hodaju po glavnom gradu. Meni to nije ni normalno ni ugodno a Vi uživajte u toj ljepoti Orijenta i Bliskog Istoka ali ih je puno više u Sarajevu nego u Istanbulu kažu svi koji su malo putovali i živili u Turskoj.
Bio par puta i svidja mi se.
Mislio sam da ne može niže... Mladi komentatori su toliko zatrovani da nema spasa....
Na sta dodje ovaj grad, pun cudnih likova koje bi trebali vidjati samo na TV-u. Cudnih brada i hlaca i zena koje izgledaju kao ninje.Ne znam kako ovdje zivjeti i ocekivati da neko dodje ovamo i da nas cijeni kao normalnu drzavu.Ovo je smak svijeta jedan moj prijatelj iz Njemacke ne zeli ici vise na Bascarsiju zbog ovih likova.On kaze da ovo nije Evropa vec Pakistan.
Od kako su takvi ko ti otisli ovaj grad ima nezapamcene brojeve posjeta.
ne laži molim te,više ih ima u Njemačkoj kod tog tvog druga nego na čaršiji.
Na sta dodje ovaj grad, pun cudnih likova koje bi trebali vidjati samo na TV-u. Cudnih brada i hlaca i zena koje izgledaju kao ninje.Ne znam kako ovdje zivjeti i ocekivati da neko dodje ovamo i da nas cijeni kao normalnu drzavu.Ovo je smak svijeta jedan moj prijatelj iz Njemacke ne zeli ici vise na Bascarsiju zbog ovih likova.On kaze da ovo nije Evropa vec Pakistan.
Kakav bi tek ovo grad bio da njime ne upravljaju papci. Samo kad pomislim na kvazi gradonačelnika Komšića odmah mi se smuči. Da nije bio u stanju onakvu građevinu u sred Baščaršije očistiti od smrdljive robe (čitaj smeća) iz Kine i inih zemalja koja godinama služi za prodaju švercovane robe dakle služi kao BUVLJAK PIJACA je za nepovjerovati. Ipak mislim da on to nije htio namjerno da uradi jer on ne haje za ovim gradom osim što uzima lovu. RADI SE O BEZISTANU, na našu žalost.
Tu treba da bude jedan elitni salon bosanskih ćilima i bh tradicija....gledaj cijena sto zene rasturaju po svijetu: http://kobeiagikilims.com/
Burek, kafa i tunel spasa :-) Kakva promocija. Kao da se neko zajebava.
Najljepse godine zivota sam provela u Sarajevu. Zato ga volim
dzaba sanelica trosi alijine pare u gardijanu.....u sarajevo dolaze samo arapi i teroristi....
Sarajevo bez rvata nije Sarajevo...
Zajebi kafu i historiju , pivo je bitno
Rado bi spomenuo Boga ali bi moro sastavit je i bo to on mamu zaostalu. Ako si vijernik boli me racku ali ne gnjavi sa tim matere ti
ima i ona crna sarajevska piva nova. dobra