Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste i nabrojali gradove u PM :D !!!!!!! Ja da sam novinar nebi bas mogao pisati o necemu sto nisam sam probao,niti o gradovima koje sam nisam obisao ali najlakse je prepisivati :)! NEgo....ajde sad malo REALNIJE i vjerovatno interesantnije .... Sta mislite o putovanju Dunavom ? Obidjete gradove kao sto je Bratislava,Bec,Budimpesta,Beograd.....paaaa malo Prag, Kiev,Moskva,Sofija,Bukurest,Varsava ???? Zar ti gradovi nemaju svoje cari i ljepote a realno jeftinije je i pristupacnije aaaa onda za poklonike zapada Milano,Rim,Pariz,London paaa malo Barcelona,Nica,Monte Carlo....a da ne govorim o Skandinaviji! Mada vjerujem da 90% NAS nije niti cijelu BiH proputovalo a kamoli da je vidjelo Zagreb,Beograd,Skopje,Ljubljanu,Novi Sad....
Gdje je Sarajevo??Njega ste zavoravili???!!!!!!!!
zenica je u srbiji pripremi pasos kad doalzis
ne mozete nas vise na istu foru fatat: http://www.traveljournals.net/pictures/l/0/2864-mcdonalds-restaurant-muscat-oman.jpg sad ga i mi imamoooo!
ja Muscata i gradine...
putujem u Kozarac ! Za mene \" Najljepsi mali grad na svijetu \" !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja odoh u Semizovac za vikend.. pa ti vidi..
@@emina opusti se mino,zabiti ga janoš-Madjarska
Ove godine idem u Hong Kong i jedva čekam to putovanje
ne mogu, mjesecno se javljam na biro
evo sad cu samo da skontam u koji idem prvi!
Od svih nabrojanih jedino bih London i Stockholm volio posjetiti.
Da manje JAŠETE po internetu nebi pisali gluposti nego bi se trudili da zadarite i odete bilo gdje iz ovo vukojebine (naravno na par dana jer niko ne želi primitivce kao što smo mi) i vidite kako civilizovan svijet živi i RADI, RADI I SAMO RADI Ako nemate nikakav prijedlog za obilazak i posjetu kojeg đavola i komentarišete. Od nerada i ljenosti nemate novca i naravno da nemožete putovati. Samo pišite nebuloze i posmatrajte civilizovan svijet ....
Ma kakvi posjetiti repa brate repa fali...Trebali ste staviti naslov \" Gradove koje treba opljackati u 2012 godini \" :)
A Bosansko Grahovo,a Kalinovik,a Drvar?Sram i stid neka vas bude!!!!!! :(
gdje je Zenica