Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ih intervjuisati poslije nove godine kad objave prihode i novi budzet A-dama, i kad objave nove stope poreza... Bilo bi interesantno porediti izjave...
@BrojacPiramida nijedna drzava se nije razvila na turizmu
@BrojacPiramida nisu amerikanci sila.. jer svi trce na njihove plaze.. niti svabe.. koja je to turisticka destinacija u svaba? ausvic? a i to im je u poljskoj..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vjerujem, svaki iritantni lik opsjednut travom je odlazak tamo smatrao svojim hodočašćem i smarao je svakoga o tom putu mjesec dana prije i poslije odlaska. Zamisli tek hiljade takvih ljudi na jednom mjestu, svaki dan, u svakom kafiću, sa istom pričom, i gomilom omota od slatkiša i hrane koje nemaju snage ni moždane aktivnosti da bace u kante.
ja sam taj bio tamo
Osluskujem kisu dok napolju pada pokislo lisce koje na drvecu susti neka romanticna tuga me slama sada dok kisa sve jace pocinje da pljusti.... Volim ovu vecernju kisu ljubavi jer ona budi inspiraciju duse u meni ugasene snove i srecu na javi jedno slatko mastanje o prelijepoj zeni... lijepa moja ti...laka ti noc.
💋💕🧚‍♀️🐉💕💋
Kad sam biJo u Amsterdamu, netko mi je ukrao paciklo jer ga nisam dobro vezo lancom.
Kurave na godišnjem......
@RoronoaZoro hahhahaaa dobar si!
I nemamo para.
Isto tako u drugim državama gdje sad ne dolaze holandjani...
Priroda rekla neces milom, hoces silom, pa nam se desila korona, kako bi priroda dosla sebi. I nase Vrelo Bosne nikad nije bilo cistije. Ima nesto i pozitivno u cijeloj situaciji
Kao u svakom gradu..
Jednom bio . Nikad više
.... ali zato Veneciju, Barcelonu, Cordobu, Beč uvijek bih posjetio
Svaki da prne i popiša se eto zagađenja
I nama otkad nema Arapa, grad je kulturniji i čišći.
Jah, eto turisti peksini, a oni čistunci. Svašta.
@Miles Dyson ..Alooo,bukvalac..
eto super za one nacionaliste koji vole da budu sami!
Istina je. Korona nije "ubila"nista sto je u."funkciji"a mnogo je pomogla prirodi da "dahne".