Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok Jevreji ulazu u oruzje i druge vojne tehnologije Arapi prave zlatne solje i plafone od dijamanata... lijepi pakao.
Kakko god, bojazan islamskog svijeta za naftom, tjera ih da budu oprezni te ulažu u inesticiono-ekonomski razvoj. Htjeli mi priznati ili ne, savko od nas kada vidi ovako nešto poželi biti dio toga, to sam sigurna. Ja lično ne bih imala ništa protiv biti dio atmosere ovakvog grada. Narvno, isključivo kao turista.
Ljudi, ja trenutno radim u Kuwait-u i mogu Vam reci da nevidim drugi razlog vec da je ZAPAD natjerao ove jadne neobrazovane , uspavane americkom anestezijom ljude , da grade ove silne nebodere. A zasto? Zato da im taj isti ZAPAD uzme pare koje im daju za naftu i tako vrate i pare nazad i uzmu im naftu i na kraju balade ova investicija u pustinji ( tamo sada nema apsolutno nista osim pijeska) ce bit nekoliko decenija kupleraj i nista vise.. Cista zajebancija kao i do sada s islamskim svijetom koji jedu, spavaju, jebu se i imaju sluge. Lijepa nasa Bosna i Herzegovina. Pozdrav
pa oni stvarno vse ne znaju sta ce od para.lijepo je znati da bar neko ima para na pretek u danasnjim vremenima.
pa krupicu dragi zar su trebli cijlu vjecnost sjediti u satorima aa amerima i \'\'civilizovanom zapadu\'\' prodavati naftu, tj mjenjati naftu za trumanova jaja i razne djecije djekonije? ljudi razmisljaju glavom i okrenuti su buducnosti, bas fino...
Kada se iscrpe naftni izvori, ne preostaje nista drugo nego prelazak na ekonomsko-investicionu politiku. Tako ce opet biti jaki, kad im dodje inostrani bankarski, finansijski sektor u drzavu. Jako pametno s njihove strane.
A zasto?
Kratko i jasno ovim ljudima nisu sve daske u glavi...