Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u BiH sefovi kompanija daju otkaz radnicima kako bi oni mogli otici za zenom na putovanje!
Najrealnije. Moja drugarica neki dan dobila otkaz što je tražila godišnji za udaju i medeni mjesec, kaže još si i potencijalna da ostaneš trudna, kako te nije stid.
pa potencijlna za trudnocu je svakako, a ne samo udajom... bogami, kao da ce joj izvod iz maticne knjige vjencanih dijete napraviti... je li ga tuzila? a jadnica bi ionako dobila otkaz cim bi joj se stomak ukazao... nadam se da ce uskoro naci normalan posao... znam lika koji je od privatnika dobio otkaz kada je morao na bolovanje i presudom vracen na posao, retroaktivno mu uplaceni doprinosi i plate za cijeli period od tog otkaza, plus kamate, a i dan-danas radi na istom mjestu :)))
-Želim pasoš pun pečata. :')
staceti?
Vjerovatno mozes naci na Piku uz doplatu :D
Nahapao se i vise nego dovoljno, a 52 mu godine, pametan i pravovremen potez da prozivi fine trenutke, a ne da radi ko ludjak i da krepa kao multimilioner
suplja! posumnjao da mu se zena svalera dok je on po vazdan na poslu, pa pokusava da spasi situaciju al... po pravilu to su jalovi pokusaji.
Pametan.
svaka cas na odluci..... sta ce ti ista u zivotu osim putovanja? pare, ruksak i nekog koga volis i ko tebe voli..... uzivajte!
...najs...a sučim se ona bavi?
co'ekom :D
i penjanjem :D
ima se može se.
On tri miliona bonusa, a ja nikad ni regres da dobijem ccc Tugo jesenja :(
zaradio milione futavac pa ode logično😙😙😙
OK, a zašto je futavac?
e, to je pravi covjek! :)))
možda čovjek nije umočio već godinu - dvije pa hoće sad da umače cijeli odmor, zaradio je para i boli ga tuki. Žena ne smije da čeka i trpi čovjekov posao.
howdy@ pa jest garant jer on nema vremena haha, jebes ga mora neko jajca ispuhat
kakav muskarac!
pravi muskarci su prosto muskarci sa pravim prioritetima finansije? novac kvari..? ne bih ti znala reci ne zivim luksuz nisam navikla navikla sam na ljude oko sebe koji su poslozili stvari u zivotu u tome je poenta mog komentara
osim lajka udijelio si mi i savjet 2xhvala ali ne treba :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)