Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frankfurt na MajCi :D
šta ti je švabo, u WW2 je frankfurt bio do temelja srusen kao i ostali gradovi u njemackoj, a samo 20 godina nakon rata su ponovo postali jaka ekonomska sila i vec tad zaposljavali strane radnike jer im je falilo radne snage. A gdje smo mi 20 godina poslije rata?
Ja ne znam sta je u Frankfurtu toliko "lijepo"... Grad ko grad, bez historijske jezgre koja je SRUSENA u 2. Svjetskom ratu. Ako se vec trazi nesto turisticko, onda su Minhen, Berlin, Hamburg, Keln, Drezden i Hajdelberg prave adrese, a ne kriminalni i sivi Frankfurt.
Preljep grad Puno naši Bosanaca Baustelaca I Kriminalaca :))
a gdje je kaiserstrasse :)???