{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Francuski hotel Attrap'Rjves goste smješta u plastične balone

30.10.2013. u 20:18
0
41
Francuski hotel Attrap'Rjves goste smješta u plastične balone
0
Gosti porodičnog hotela Attrap'Rjves noć mogu provesti pod direktnom svjetlošću zvijezda, budući da su sobe ovog hotela smještene u velikim plastičnim balonima.
Francuski dizajneri stvorili su nesvakidašnje sobe u srcu šume, samo 15-ak kilometara od Marseja. Hotel tako gostima avanturistima omogućava noć pod zvijezdama, bez neugodnog boravka u šatorima.

Za 160 dolara, gosti mogu iznajmiti dvokrevetnu sobu u balonu, napravljenu od prozirne plastike, koja se može zatamniti po želji. Svaka soba opremljena je teleskopom za posmatranje zvijezda i prirodnih ljepota. Gostima je na raspolaganju pet soba, a osoblje je spremno da ispuni i posebne zahtjeve.

Od svog otvaranja, 2010. godine, izolirano odmaralište je postalo destinacija iz snova za sve ljude koji žele da pobjegnu od gradske vreve.

"Ovo je veliko iskustvo za naše goste, mogu da ožive djetinje snove ili provedu romantičnu noć sa voljenim osobama. Ugodni baloni su tako napravljeni, da se u njima može boraviti tokom čitave godine. Čak i po lošem vremenu. Svaki balon je priča za sebe i uređenje se razlikuje prema željama gostiju", kaže vlasnica Murielle Giovansili.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: