Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su bili borci za slobodu jedini i vjecna im Slava i hvala
Opsjednuti su Cijelom BiH ko god da dodje
Vjerujem da su ocarani prirodom ali tu i prestaje to ocaranje jer u igru stupa nos i konstatan smrad urina i vlage ama gotovo gdje god da dodjes u bilo koji objekat uradjen prije 80-90 tih. Osim toga kanalizacija i redovno vodo/strujo (ne)snadbjevanje daju posebnu car svemu tome. Nazalost iskusio sam to...
jbg namćor si čovjek, godine nas čine takvim... opusti se uz Đoleta "Ne volem, nikog, lutko takva mi je narav kao odzak, star i garav puno dima je kroz mene proslo Ne volem ujne, strine, sogore, komsiluk nataknem ih na civiluk od njih nista dobro nije doslo Ne volem semenkare, cigose trubace burek, ulicne pisace nek' mi moju lepu varos vrate Ne volem Dzipadzije, Dizel butikase restoteke, tamburase svaku pesmu, bar za strofu skrate Mater im Al' tebe volem, to je fa
Nacionalni park Sutjeska predivan,jos samo malo treba poraditi na uredjenju devastiranih objekata.Svakako trebamo mi iz BiH prije svega cijenit nase prirodne ljepote,al na zalost trebaju stranci da nabasaju pa da nam kazu sta imamo..
Prodoh Bosnom kroz gradove................................ Jutro i dobar zasluzeni odmor
Poruka Francuzima: Ne sam Fransoa, pitajte zašto Safeta a i za onog francuskog studenta od kojeg na Zelebgori nisu ni pertle ostale !