Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je Bosna, Bakir vec prepisuje zakone.
Nije bezveze da vazda ima gore od goreg .. mi smo debili i jedni i drugi i treći, zajedno se možemo izgradit ko Belgija da hoćemo al nećemo, znači raznijet pos'o al ne , daj ti nama Baketa , Mileta i Čovića, ako nisu oni onda su Alija , Milošević i Tuđman .. i tako nam godine prolaze ..
Kako stvari stoje, biće i stoljeća...
@TrgRepublikeBiH Vidi ne bih da bilo šta da komentarišem u pogledu povlačenja paralele između Bakira i ove dvojke (svakako se paralela ne može ni povući) ali upoređivati Aliju rhm sa ovim drugim duom je ... ma nemam riječi
Suti, sjedi, ne talasaj, dobro je i Bosni
dobra kad je porediš sa afrikom, ali mi smo u evropi 😊
Poznajem momka iz Eritrea, ovo je sve tacno, al je stanje mnogo gore od navedenog...
Ne mislim da su u tekstu tačne informacije.
Mi smo za ove Švicarska
Ali oni nemaju ezdea, znaci nisu toliko propali.
nešto ko RS
Kada dodju u EU sloze ovu pricu o represalijama, ali kada dobiju azile onda turisticka putovanja u Eritreju.Siromasni, to stoji,ali ko je to u Africi bogat!Sve je pitanje mentaliteta!
Slika 1....golf 2 na eritrejski nacin.
Da su ostali u Etiopji imali bi sve to.
Kvazinovinaru, u pitanju je EritreJa!
Mi smo za ove elita
jedino im je internet spor ko kod nas
Zato je u njih vjencanje najljepsi dan, a u nas stavljanje silikona. 😒