Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ce od ovoliko radnjji biti i Haris export
Poserem se ja na ovaj Dubai, umjesto da odvoje nesto para da pomognu Gazi, oni se ovako razbacuju. Fuj
samo još jedan dodatan dokaz koliko su musliman.i ko populacija retard.irani da su 90 % svojih prihoda dislocirali u svijet u razno razne proizvodnje imali bi kakvu takvu budućnost, ovako sami sebi sve prodaju a lova ode ćifutima i zapadnjacima
To je upravo ono sto Dubai treba, jos jedan trzni centar, malo ih je.
kad nestane nafte zivjet ce od turizma... ali sta je ovih trznih... i prave jos jedan... a sto je najinteresantnije... i one sto vec imaju su vazda puni... ali sto se mene tice CityCenter rules!!!!
Penh kod njih stranci rade... za ovaj gore sto kaze da ne izlaze u diskoteke grdno se vara...
Tako de gradi drzava,tako se stvara ZAPOSLENOST. Za razliku od BiH koja samo ukida firme ili ih prodaje
mi smo jedina drzava na svijetu koja ima muslimane a nema naftu
ovi dok imaju nafte, dobro je, a poslije, snalazi se. a ovoliki trgovački centri i trebaju arapima muslimanima, jer inače, tamo u arapskim zemljama, mladi samo i izlaze u te centre, ne izlaze u klubove i diskoteke. u klubove u dubaiju izlaze 95% stranci samo.
da mi e ovdje samo 1 otic makar nista drugo :)
Koji je ovo Gigant ,kakva Amerika ,ona je potonula ovdje je sve stvarnost nista nije lazirano ,ovdje je ...Suficit u Drzavnom Budzetu ovi neznaju za rijec kriza.