Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slikao sam ja Alipasino ali mi je kisker oteo kameru.
znaci kikser jaci od tebe?
jeste ja priznam, da ga vidis samo grdosija od coveka, 2 metra 100 kila, mislio sam da ima 16 godina ali me slagao....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
arap ima masla pa ga i po dupetu maze
ljepota od zivota
Samo beton i staklo, samo ne kontam kako ove Arape nije stid. U Somaliji (clanici arapske lige) djeca umiru od gladi, a oni grade nebodere. Pu' majku vam je*em!
grad mora imati dusu inace nije grad nego hrpa betona i stakla.
Fascinantan grad!!!!!!
zlatni kavez kroz oči zarobljenih....
Rijetki zapravo znaju da je Dubai najneodrživiji grad na svijetu. To je crna rupa Ujedinjenih Arapskih Emirata koja niti ima povoljan geografski položaj niti dobre uslove za život. Milijarde tu nestaju preko noći bukvalno.
Apsolutno netacno!!!
ljudi nije nikakva hvala, bio sam vise puta..ovaj grad se nemoze poediti ni s jednim na svijetu ali samo u periodu od novembra do marta, ostale mjesece nikom nebih preporucio mada kako je i vecini poznato tamo mozete skijati i u julu samo sto to nije to
ni jedan neboder nije arap konstruisao,sve im je ovo zapad sagradio.arap samo lovu ima
pa i to su im napravili hahaha imaju skijaliste ko u nekom trznom centru
...lijepa čaršija :)