Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje doci sa djevojkom i uzivati. hah
Mjesto je lijepo, nema govora, medjutim, bar do sada je bilo katastrofalno sa ponudom hrane i pića. Dolazio sam prethodnih godina op nekoliko puta i bukvalno nista nema za pojesti, nemaju domacih proizvoda (sumskih cajeva, kajmaka, sira, dzemova od voca i sta ti ja znam), nego kad trazis caj donesu ti Franckov sumski. Ponavljam, mjesto je lijepo i treba otici, ali bi malo pametnijim radom ovaj poslovodja mogao puno vise gostiju privuci.
Poslovođa odmarališta Doli Esad Hrvat, jos ako se osjeca kao srbin,,,ima da odmaraliste bude uvjek dobro posjeceno jer ovako ce vako za sebe naci nesto dobro... :)
a ljepote braco moja mila uhhh
molim vise ovakvih clanaka, manje o politicarima
Nikada nisam čuo za ovo mjesto, svaka Vam čast za ovaj prilog, ljepo mjesto, treba otići svakako...
Ako odeš jednom, vraćat ćeš se redovno ...
LJEPSE JE MOJE JABLANICKO JEZERO <3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prelijepo ...mir & tisina =sreca