Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantan ovaj podatak za Kuvajčane i Rumunjke ... ??? Bit će da su se "šeici"zasitili Ilidžanskih Bošnjakinja pa im valja zamjenu tražit
Prezivis, a ubili ti najmilije. Onda se vratis. I zovu te turistom. Da izludis na cisto.
Wow..😂😫
To su ba Bosanci sa njihovim pasosima koje povuce nostalgija da obidu domovinu
Slovenac tvrdi: Nakon boravka u Bosanskoj piramidi nestali su simptomi Parkinsa Tremor je u potpunosti nestao. Ovdje se napunim pozitivnom energijom. Razumijem ovu tehnologiju, Schumanovu rezonancu, elektromagnetno polje jer sam inženjer – kazao je Ćop. S njim je u posjetu došao i prijatelj Alojz koji je istakao da je nakon pet minuta boravka u tunelima nestala bol koju je osjećao u lijevoj nozi.
Koliko imamo mogucnosti ne znamo ni sami, prebogati smo prirodnim ljepotama, kreni na bilo koju stranu, uzduz i poprijeko... kulturno-historijsko naslijedje, tragovi i spomenici brojnih naroda, kultura i civilizacija... koliko to sami ne cijenimo, cudo je da i ove brojke imamo. Kad se u nasoj svijesti to promijeni i kad pravi ljudi budu vodili turizam, ova ce mala zemlja imati ogromne prihode od turizma.
Naravno puno vise, niko to ne osporava... treba ostati na zemlji, ali cijeniti svoje -ono sto je dobro i iskoristiti malo vise potencijal, ima ga dovoljno za ovako malo zemlju (i povrsinski i brojem stanovnika)
Jedinstven slučaj u svijetu da Republika postane Protektorat je mnogima interesan slučaj. A najviše ljudima iz bivše Jugoslavije.
A u rogatici najvise turista
Pa i ja kad odem u Osmake.... i ja sam faktički turista.