Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lose, al\' ja radije biram Tursku ;)
Ako Dizney ispunjava snove, dat cu mu moj ziro racun il bankovni tj kako mu je lakse i nek mi uplati 1.000.000 kema na njega.. da si kupim stan , otplatim kredu, sredim zivot, pomognem mojima , i promjenim golfa 2 za 3 normalno , gdje ces bolje u ovoj zemlji
ma pricajte sta hocete,ali ovo je super vrhunski!
Wow!To izgleda super.Pomislio sam da se gledam u ogledalo na nekima od vaših Disney super likova.Stvarno su čarobni!
Bosanska djeca jedva prezivljavaju samo zato jer su rodjena u Bosni..Vecina ih zivi u socijalno nesredjenim porodicama sa roditeljima koji imaju sluha za dijete kao sto majmun ima za argentinski tango.O bolesnoj djeci,odnosu ljekara prema njima,njihovom jadnom lijecenju u jos jadnijoj drzavi suvisno je i govoriti.Tuga te uhvati kad vidis kako su samo oni tamo sretni...
Daj ga ovamo!
Ma kruzer za jednog covjeka može da mi uljepša život.Sretno na Disney dram kruzeru!Srdačan pozdrav;)!
Stroj?ma znam.ali je svarno ekstra.Dobar kruzer za mene.Kakav krasan život za putovanje na takvom kruzeru.ali onaj G.Andrews je napravio titanik.brod na loženje.Pozdrav iz Splita dizni likovima i da uživaju na putovanju.sretno.Bok!
Svaka čast .Ja ću ga nasukati.
SUPER
On je COOL.Za Deset
Brod je lijep.Tako je prekrasan poput Titanika,Ima lijepe kabine bazene,i ima lijep AQUA DUCK.Brod je ma divan i poput Costa Concordije.
kako je prejakoo *.*
Jooj,da mi je... (:
http://www.facebook.com/people/Sarajevski-Betmen/100002035394367 Sarajevski Betmen :D Batman Brani Sarajevoo :D
Vi Muslimani maloumni sad bi vam najradije sve vase bozije opsovao. Sta se gradi u Dubaiu molim vas. Ocekujem od vas odgovor.
Malo manje od moje plate...nije loše...