Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hamo zeno u Cirih u Svedsku...
albanci vladaju Zurichom
Cirih je toliko cist da to nije humano. Javni WC je bolji nego ukod nas WC u naboljem hotelu. A jezero i ona pjesacka staza pored, to je vec nesto posebno.
Jel u Cirihu bude onaj što nas selami i što se stidi jer mu je babo iz bosne he he
On je na Tornju u Sarajevu ili slicnim mjestima odakle emituje negativnosti. Za Cirih ovako cuje ponekad. Ljudi u Cirihu rade u vrijeme kad on pise komentare.
Nije Cirih nego Zurić 😂
Samo u Banjaluci tako citaju :D
kairo nije metropola, nego vukoyebina...
reče neko ko nije bio u kairu
Cirih nije svicarska metropola vec Bern.
@saltcity metropola ne znači glavni grad. Ako ne griješim
Cirih je 4x veći od Berna...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dje nasa metropola?
"Metropola je veliki grad ili urbana sredina koja je značajan ekonomski, politički, i kulturni centar države ili regije, kao i važno središte za regionalne ili međunarodne veze, trgovinu i komunikacije. "
Radis u Kairu, za platu iz Ciriha