Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim su stigli europejci u tu zemlju, sve je poslo naopako.Budizam im je glavna vjera, gdje nije stigla noga jesuita nisu je ni mogli pretvoriti u hriscansku zemlju.Sta nam to govori?Svaka zemlja je imala drugu vjeru.Ovi sto ponavljaju da se treba vratiti sadasnjoj vjeri, su neznani.U godini 591 je sama Europa bila barbarska zemlja pre dolaska pripovijednika iz Irske Kolubana.
***svaki kontinent*****
Bio pre 8 godina. Raj na zemlji, lijepe cure, ima i ladyboyeva ko voli jel. Ljubazni ljudi nasmijani svi. Dobra klopa, ima se svega vidjeti. Vrh destinacija.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Znači, Škot u kiltu izađe iz hotela malo prošetat i završi u ćuzi instantno.
I u rs-u postuju svog kralja i svaki negativan komentar protiv njega je kaznjiv.
I onda te pitaju odakle si