Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mogli ste makar par fotografija izbliza napravit.
Zna se to, samo treba svi da znaju. U vrijeme turske okupacije, hrišćani po BH i dalje Balkanom su bili građani drugog ili trećeg reda, a sve to od domaćih slugu okupatora. Nikad zaboraviti.
Vidiš koliko si ti nepravedan!? Tamo gdje su hrišćani postali većina, nije ostao ni trag da su nekada tu živjeli muslimani. Samo tamo gdje su muslimani ostali većina, ostale su i crkve i džamije i sinagoge, jedna pored druge. To je jedina istina. Upored Zagreb, Sarajevo i Beograd!
Ljepote BiH svaki dan po jednu vijest bar da imaju
Prelijepo.Priroda je sve
Prsti me zabolješe listajući ove fotke
Kakvo iznošenje laži i dezinformacija, čuj za vrijeme osmanske vladavine porušene prave crkve. Koja je crkva srušena, i gdje?
ma sve ja laž ....osmanije su bile cvijece i sirile su ljubav. Hebo ti agreskor mater u pakaš jesi cuo .upcino jedna!Da nije narod presao na turcizam sto je prosvjetljen bio mozda?? glup.one jedan retardirani,radi prevelikih nameta ( porez je bio veci za katoliči do 40%) radi raznih tortura mučenja i ostalog,narod prelazi na Islam i na turcizam. Jos nesto papane,sto mislis da su vecinom krscanska groblja na nekim brdima??? Informiraj se malo,nije ti daleko Fojjnica...treba pročitati
@Dr.Baltazar ko prica o tome?? znaci vi ste 2 puta promjenili vjeru za veceru... je li to hoces da mi kazes?? KAD sMO MI PRELAZILI NA KRSCASTVO TAD JE U SVIJETU NIJE BIO MONOTEIZAM!!!!!! U TOME JE RAZLIKA,BILI SMO POGANI KAO I SVI NA SVIJETU!!!A NEMOJ DA BRKAS POJMOVE ... VI SE PROMJENILI VJERU!!!!A MI SMO PAGANSKE OBICAJE ZAMJENILI MONOTEZIMOM!Hoces jos u neku diskusiju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I u Posusju je bila jedna slicna, manja, divna. Srusili je skutori da naprave betonsku bunkercinu pljucpljuc
@šnalica smrade nije srusena,nego je odmah do nje,gledaj ti svoja sela i rupcage,mrs sirotinjo
kako je ova naša domovina prelijepa. toliko kulturnog i historijakog ima, da joj mogu zavidni biti od amera pa nadalje.predivna ali to nema veze sa politikom. ne znam čemu suplja priča
tomislave grade od davnina, oduvijek si rvacka starina ♥
@MislimNaTebe kad shvatite da se ljudi nisu prije djeli na srbe hrvate i muslimane,mozda ce vam svima biti bolje. MOzda se tomislav ili tvrtko nisu izjašnjavali kao hrvati,ali...ako pogledamo sta nam vi zelite nametnuti,onda je ocigledno da je tomislav za NE TURCIZAM,ZA NE ISLAM ZA NE MUSTAFE I AGE ,PAŠE I VEZIRE...I AKO BI DANAS MORAO BITI TO STO JESTE,SIGURNO SE NEBI IZJASNIO KAO BOSANAC NI KAO BOSNJAK NI KAO LJILJANOVAC!!to JE 100000%
jos da je pravih vjernika da se mole iskreno bogu ...