Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam vec na Maldivima, nakon zaradjene plate u Hamburgu. Hvala Bakire, zauvjek cu ti biti zahvalan sto si me zaposlio u Svabiji ❤❤❤❤❤....selam za moje SDA ahbabe!
@SamoNekSeNePuca e eto ti sa Maldiva lajes po klixu... imao bi ti pametnijeg posla da si na Maldivima
@SamoNekSeNePuca Selam i tebi jaro, steta sto na Maldivima nema janjetine ko u Bosni ali eto moze ono i riba sa zara. Nego meni koliko je poznato u Svabiji je 1. Mai sasvim normalan radni dan ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
valjda ratni profiteri i njihovi uhljebi idu...gradjani idu u 3PM...jer nemaju muda dabim yebu majke radi buducih generacija..
top destinacije ove godine su Uzbekistan, Turkmenistan, Tadjikistan,Kazahstan,Afganistan i Pakistan, sve naki STANovi
Meni se vise nigdje ne ide jer sam sve obisao po nekoliko puta , sad mi je bosna najljepsa
ja idem kod braće u Kirgistan na more
Istanbul je carsija
ne znam onda cemu raja kuka??? evo gledam ovo sad ide se tamo vamo, daju se stotine maraka za putovanja. Gledam ovdje svoje neko dalje drustvo nit radi cura nit momak, to se zivi na visokoj nozi, hoda se, odose na 3 dana van granice da malo odmore kazu, a ne znam od cega uopste da odmore kad nista ne rade, osim sto se ljube svaki dan i slikaju.
i tako ima tih primjera, ide se par puta godisnje po evropi pa od 3 do 5 dana. sve su to neki angazmani po 300 500 maraka. majke vam ga nabijem od cega, a kuka se pa haman brasna grama u kuci nema vise. Ja barem nikad kukao nisam kako nemam, a hiljadu situacija do sada je bilo kad stvarno nemam marke u džepu. da me ubijes ja ti bon ne mogu nac i dat.
opet ba nisam kukao nikome, vec sutio bit ce zaradit cu, polako. a i opet nigdje ne odo kao ta raja koja ide redovno po putovanjima i slicno. izgleda da je isplatnije kukat, mozda to neko plaća, pa valjalo bi to probat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isplatilo se ulagati u kiosk...raja sad putuje gdje poželi.
Mnogi??? Ja mislim da je too negdje oko 5%,jer su na plate "vrh"
Aman boze, kao da je to neka egzotika. Do Praga beca i budimpeste su povratne karte se mogu naci vec od 50-100km wizz air, avionom, bus do beca je 120km Pristojan Smjestaj za dvije osobe se moze naci od 80 do 140km, dzeparac po osobi i po danu 30-40km ako ne planirate ici po muzejima. Ko radi i ne pusi moze komotno dva puta godisnje obici neku evropsku metropolu
Cekam prvi maj da ufatim malo slobodnog vremena da nabacim eibach na forda, i da zamjenim ulje, eventualno da sredim podrum! Cuj van drzave za prvi maj. Nikad cuo ni vidio!
Ja odoh do čaršije i nazad. Mašala dosta je. Za koga je i dobro je.
Nisu to gradjani, to su autohtoni Hrvati, citokrvni Srbi i original Bosnjaci.
Hajmo lajk svi koji kao ja za 1. maj idu do wc-a
evo mene u Uzbekistanu, ludilo
Jest tradicija i sve to, al praznik nerada, slavi se nerad a samo regiatrovanih na birou po' miliona ili 1/7 ili 14%? Još malo ko PDV.. 17% nezaposlenih - nezaposlenost na nivou PDV-a (a gdje su neregistrovani, neregistrovanih ima 2-3 miliona) u nekim zemljama postotak nezaposlenosti počinje sa nula zarez i broj, kod nas dvocifren broj
Tek vidim da sam u računici pogriješio - jer nisam digitron primjenio. Slab sam sa matematikom i postotkom a kamo-li sa ličnim dohotkom. Lični dohodak mi ima bazu : nula - kontam možda mi je i cijeli život bio čista fula. Ofulo sam profesiju i zapao u recesiju
Jest, sa autobusom do Istanbula. Kaze ide na odmor :D