|

Brojni bh. građani će Novu godinu dočekati u Istanbulu, veliki interes i za Španiju

Brojni bh. građani će Novu godinu dočekati u Istanbulu, veliki interes i za Španiju
50
Piše: M. N.
20.12.2018. u 07:21
59
komentara
50

dijeljenja
Brojni bh. građani će Novu godinu dočekati u Istanbulu, veliki interes i za Španiju Istanbul
Bh. građani koji su u povoljnijoj finansijskoj situaciji Novu godinu će dočekati na različitim evropskim destinacijama, ali i Bliskom istoku. Prema podacima turističkih agencija, najveće interesovanje vlada za Istanbul te tzv. špansku turu u okviru koje su Barcelona, Valencia i Madrid.
Kako su nam kazali iz agencija Sol Azur i Buena Vista, "španska tura" je apsolutni hit u okviru koje osam dana provedete u navedena tri grada. Nova godina se dočekuje u Valenciji, a do željene destinacije putuje se avionom iz Dubrovnika.

"Ovaj aranžman rasprodan je mjesec dana unaprijed. Postoji veliki interes i za avionske aranžmane za Istanbul, Rim i Dubai te autobuske aranžmane za Rim, Milano, Toskanu, Azurnu obalu, Beč, Veneciju i Atinu", kazali su nam iz ove agencije.

Prema riječima Muamera Lutvića iz Centrotoursa, najprodavaniji novogodišnji aranžman je Istanbul, za koji imaju dva programa avionom i jedan autobusom. Veliko interesovanje je i za Prag, Beč, Bratislavu, Rim, Milano i Dubrovnik.

Putnici Venture Travel Agency Novu godinu će provesti i u susjednim zemljama, Parizu, Budimpešti, a mogu se odlučiti i za aranžman Venecija/Verona.

Svaka od agencija ima aranžmane na dva ili više dana.
Prijavi grešku


Komentari (59)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...