Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo za Konjic stoji,stvarno je lijep gradic,bio (ponovo)prije mjesec dana..
Ima li sto.o Lukavici!?
Ali oni ne znaju da stalno vicemo STAIMA i pljujemo. Ko ce to slusati i gledat?
Ja bila za vikend, sve ekstraaaa
Njemacka koja je bila sravnjena sa zemljom 5 godina poslije drugog svjetskog rata postala ekonomska velesila i pocela praviti uniju sa bivsim neprijateljima Francuskom, Belgijom, Holandijom. Na Balkanu 25 godina poslije zadnjih Balkanskih ratova jos se trabunja o braniteljima, braniocima, simbolima otpora, ustasama, cetnicima, mudzahedinima itd. Ekonomije propadaju, korupcija cvjeta, narod gladuje
Tako je gdje god amerikanci dotaknu
Nemaju Germani vlahe i dejtonski sporazum!! Ako si pogledao onu mapu napredka država od 90-ih, poprilično je jasno, gdje god su srbi neki faktor, tamo nema napredka, to je narod samo sposoban da krade, ubija i iživljava se nad nejakim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da Metropola nego sta
A Bihac-grad na najljepsoj rijeci u Evropi, obavezno zaobidjite, jer je nesposobna vlada iz Sarajeva odlucila tamo gomilati migrante. To su zaboravili napisati!
Nigdje drugo ne bih nikad poželjela da živim. Ljubav.
Toliko spominjemo rat nakon 20 i kusur godina da jos uvijek pola planete misli da smo u ratu.