Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100000 reči znam ali mi fali ona kojom bih opisao Sarajevo. Da mogu, stalno bih u njega dolazio. Volim te ljude, njihov govor, gostoljubost, hranu... Čitam ovde često kako su današnje Sarajlije seljačine s brda, sarajevski taksisti prevaranti i barabe, cene previsoke.. Ništa od toga nisam doživeo tamo. Niti ijedan prek pogled, grubu reč... Valjda dobiješ ono što i sam ponudiš...
Kad god mozes naleti. Ma ko ce te pogledati kad si normala a i ti si gradska raja. Ja sam iz Sarajeva i mi i Beogradjani se razumijemo. Neleti i ja kod vas ceto. Moj prvi susret sa Beoradjanima; Odem kod druga u Bg i odvede me u neki klub. Ja u WC-u ulijece par momaka i deru se ima li ovdje Cigana? Okrenem se i vidim navijaci Partizana bio derbi. Upita me jedan kaze za koga ti navijas? Ja mrtav hladan za Želju. Nista mi se nije desilo cak naprotiv da sad ne gnjavim.
Žao mi je , ali Sarajevo prije 20 godina je imao te ljude,njihov govor itd... a sad su uglavnom Sandže. Originalno Sarajevo neka počinje u miru! Sad živi seljačko Sarajevo!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lijepo ga nahvali. Da smo pametni, ovakve bi placali da nam dolaze i pisu..
Sta je ovo? Ne javlja se onaj sto ko fol zivi u njemackoj i nas naziva kasablijama! Sta reci nego: pozdrav svima od sarajlija!
Ne daj da nas daljine glođu kao kosti. U postelji toploj pjesmom se pojavi, jer ljubav je most, (na ovom svijetu u kome smo gosti), između dvije tačke rađanja i prolaznosti. Zato budi jaka u mjesecu bijelom. Čekaj me, jer znaš da ću doći, kada sunce zaroni u more, da skinem pokrivač duge zimske noći, i probudim tvoje male smijalice bore.
😔
❤️🧚‍♀️🐉❤️😘😘😊
BiH je lijepa za turistički obilazak prirodnih ljepota u trajanju od 10-15 dana. Za svakodnevni život baš i nije.
Multikulturalnost i multinacionalnost, to je ono čime se Sarajevo ponosi, i svi mi koji živimo tu. I svako ko dođe u Sarajevo osjeti tu energiju, osjeti dobrodošlicu, vidi dobre domaćine, dobro se provede, pojede i popije, dobro se zabavi. Ima BiH mnogo toga da ponudi, samo da se znamo izreklamirati u svijetu mogli bismo mnogo zaraditi od turizma.
Car!
Neka ostane makar godinu dana pa ce mu se ukazati isto sto i meni..psi lutalice, hiljade vrana koje rove po smeću, organizirano prosijacenje gdje nemas mira po gradu, ubitacno zagaden zrak, konstantne redukcije vode, seljacine u autima koje gaze pjesake, mafijanje, cigani na ulazu u grad, gradevinski radovi u centru koji se namjerno isfusere da bi se vise puta pokupile pare itd...
smao čekam kad će bljesnut ćevap u impresijama o sarajevu
Sarajevo je divno mjesto, pozz iz Zenice 🙋‍♂️
Hvala!
Sarajevo je umrlo krajem 2000tih. Sad su Sandže naselile Sarajevo. Umrlo Originalno Sarajevo, živjelo Seljačko Sarajevo!
Super pozitivno za turizam dobrodosli svi koji novce ostave u BiH
Lijepi naš grad! Znamo mi šta je on i koliko vrijedi i bez drugih! Ovo na obraz moze samo da ide ovim propalitetima sto ga svakakvim imenima nazivaju.
Ma nazivaju ga kompleksasi i doslje koje se ne znaju ukopiti. Sarajevo to odbaci. Suplja je da nije Sarajevo kao nekada. Za mene jeste mozda cak i bolje nego su vremena drugacija. Bolan koliko je djece rodjeno od 1995-e pa dalje u gradu. Bruka mala. To su mladji momci i djevojke sve rodjeno ovdje. Ja sam mislio da nas je manjak ali nije, meni je 43 i primjecujem tu generaciju. Sve ok pa nek nas nazivaju kako hoce ba.
I najzagađeniji zrak na svijetu!
Švica balkana
Zaprdi ti nama jaruga, sad ce karte jos vise poskupit.