Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Geološke značajke????
Kanadjani , naravno kao kulturan narod dodju tu dabi uzivali i fotografirali . Slucajno , mozete pogkeadi na YouTube , sta rade chinezi u vrijeme " oseke " , pokupise sve sto se pomjera i cak prerove pijesak vadeci skoljke . Nikakvo cudo raznim bolestinama .
Ne mogu do Tucepa, a da odem do Vankuvera.
Nemojte posjećivati! Ljudi unište sve šta god posjećuju
Svasta nesto trebamo posjetiti, no medjutim....
ev odma Krecem samo da Jabuku ogulim
Garderobu sam vec spakirao. Izvadio 200 US$ koje sam cuvao u steku. Jos da sakupim 99% love koja mi nedostaje i da nam Ameri ukinu vize i u proljece 2041sjedam na prvi avion za Vankuver.
Viza za Kanadu ti ne treba Roki. Malo mapu otvori :|
Prehladićeš se NA avionu.
Eto Bisera uzmi i tu jednu viiendicu, drzava casti
Oduzima dah?! bože sačuvaj!