Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima se sta vidjeti u BiH, samo je potrebno ukloniti smece i kerove sa ulica.
Pozdrav za sve maloumne, iskompleksirane i morbidne likove koji prvo ne cijene i ne postuju svoje, pa tako ni tudje! Inace, nek dolaze turisti i nek obilaze nasu lijepu drzavu, imamo mi sta i da ponudimo! :)
SUPER, dajte malo pozitive, j_bo vas više pljuvanje po svemu. Ništa nevalja na tastaturi.
Zamislite: - da stavimo koju tablu na engleskom - da ljudi znaju komunicirati ne engleskom - da ne gledamo kako koga zajebati i zaraditi sto vise novca za najkrace vrijeme - da, ne daj Boze, sa aerodroma mozes doci javnim prevozom do centra glavnog grada Guzva bi bila. Bolje 'vako. I kog ce nan vraga turisti? dosta onih sto hiljada radnih mjesta.
Turisti su tek otkrili Bosnu kao turisticku destinaciju , naravno da je i velik porast broja onih koji dolaze.
mi smo umjesto golubova instalirali cuke na bascarsiju zemlja apsurda
Da se niste zeznuli pa umjesto terorista napisali turista.
Gledam ovaj svoj Stari i prvo što mi pada na pamet je ono najvrijednije što sam izgubio.... Nisam znao da ti kažem da te volim taj me usud prati od početka zbog tebe ću skroz da se razbolim a ljubav je danas bolest retka Nisam znao da ti kažem šta mi značiš dok su godine pred nama bile bitne samo ja sam video da zračiš sjajem kog ne vide duše sitne Nikad ovo pročitati nećeš krijem pesme sto za druge pišem biću isti k'o svi koje sretneš al' ne živim život, samo dišem
Svaka cast za stih ako je tvoj....i ja se bavim s tim....
Plava, poznata si mi "majkemimile" :)
Za sve ljubitelje putovanja,avanture i fotografije. Uzivajte ;) https://www.facebook.com/FotografijomKrozSvet/?ref=hl
u odnosu na 2014, godinu poplava. ovako isto vlast predstavlja privredni rast. statistika je stara kurva.
Povećanje turista je direktno proporcionalno porastu broja slučajeva džeparenja i pljački.
Zanimaju se stranci sve vise za BiH. Evo bas juce moji prijatelji Nijemci kazu da zele da nauce neko Bosansko kolo da igraju prije nego sto posjete BiH. Objasnim im da mozda nece imati priliku da ga igraju, ali oni uporni hoce pa hoce..Ja im nasla na youtube, eto ucite i igrajte.Ja ne znam igrat.
Znaš znaš....već glumiš urbanu princezu ;)
@Methaga Ma ne glumim ja nista. Ipricala istinu.Bilo meni simpaticno , pa pozeljela da podjelim sa drugima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ali definitivno najljepsa drzava na svijetu sto se ljepote tice pogledajte jezeza Rame, vodopad u Jajcu, Vares, stecke u Stocu... prestrasno da je ovdje imalo politike bdp bi nam porastao 150% samo na strancima...
Turisti dolaze, mladi odlaze.
Treba saznati magicnu formulu koju koriste turisticki savezi Paragvaja i Tadzikistana i nema zime za bosanski turizam :-) Ako najveci porast turista ima jedna mala, kontinentalna juznoamericka drzava i jedna jos kontinentalnija azijska drzava, tik uz Avganistan, sve je moguce. Ne treba gubiti nadu. Pouceni pozitivnim iskustvima Paragvajaca i Tadzikistanaca, mogli bi dogodine da prestignemo uobrazene Francuze.