Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ostane ovako kako jest, najbolje je. Bez vikendica, kanalizacije, nakaradnih asfaltiranih staza. Ovo je dragulj prirode samo dok nije unakažen.
I lovačka čeka u prvom planu
Samo kod nas ima da ekolosko udruzenje ukazuje da je dio prirode neiskoristen. Obicno ljudi organizuju ova udruzenja za neke dzabne pare, a ekologiju nisu vidjeli ni na mapi. Naravno cast izuzetcima
Sad kad braca vehbiai navale s bracom arapima. Ima da nema dragulja za par dana
@Condition bravo debilu.
jebalište zadnjih 20 godina
Nema vode
Sad kad ste otkrili gdje se nalazi, vise nece biti vazdusna banja, nego banja smeca, kockastih glava, koznih torica sto lafo na utoku bacaju, i brzih čala, bundica s macom i ovih sto misle da im svima brada dobro stoji.
Lako je napraviti ali haj' održavaj u vrijeme neodgovornosti, nekulture, neosviještenosti, besparice...