Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nece odisati mirom kad se pola drave iselilo !!!!
Čuj dvorac iz 15 vjeka, nije to dvorac nego glavni grad herceg Stjepana Kosače
Blagaj ima potencijal da bude BH Dubrovnik, klimatološki, kulturno istorijski, blizina mora, Mostara, kula Herceg Stjepana. izvor Bune, Tekija, sve je tu. Jedino što nedostaje je vizija i upravljanje, toga nema i neće biti dok je ove vlasti.
Mnogo tu ima da se uradi da se dovede na evropski nivo. Prije svega čistoća. Prilazni putevi se ne čiste od smeća, kontejneri neredovno prazne, korpa nema dovoljno. Kućice za prodaju uz vrelo Bune su ruglo i ima ih previše. Nedostaju pješačke staze npr prema Kuli, biciklističke.....
@montypython3000 Ulaz treba naplaćivati a prihod da se ulaže u infrastrukturu i razvoj. Ovako privatnici se bogate a mjesto nema ništa od toga, kao ni građani. Treba i pritisak na Grad da aerodrom proradi ili da se postojeća uprava smijeni. Jel' ima.neko da se bori za ovo mjesto a da je vidio kako to vani izgleda?
Kako prolaznika? Okupatora. Jedino za rimljane neznamo ko je bio prije njih. Neki Dalmati
Zato što su svi smrdljivi neokupani Srbi potjerani iz Hercegovine