Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“... medvjed u kavezu uljepsavao centar Bistricaka” ??? Sve ostalo mi je ok ali medvjeda u kavezu isticati kao nesto lijepo i nesto sto je krasilo izletiste ... e svasta.
Zato nam se sada medvjedi smiju
possrala vas ta vukojebina, udaljena od zenice 25 km. a ništa ne nudi osim brda koje imate, čim glavu okrenete u bilo kojem pravcu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mislim da je davno proslo vrijeme da se ceka da ti drzava nesto obnovi. Dok se ne oslonimo na dubinu sopstvenog dzepa obnove nece biti a bolje nismo ni zasluzili! Ovu gamad je narod birao!
possrala vas ta vukojebina, udaljena od zenice 25 km. a ništa ne nudi osim brda koje imate, čim glavu okrenete u bilo kojem pravcu.
@VolimIzrael, Javi se vladiki da te malo prevaspita
Medo(Kiko) je bio glavna atrakcija Bistričaka ali i puno......puno pametniji od novog mede.
Opet se išće sadaka, fuj
Fudo sve sto neko pokusa uradit to blokira ,,jer nema njega u tome ,,sramota
fudo, galijašević, mital...dovoljno začina za čorbu
Sve će to Superman Fudo riješiti
Samo pokositi i redovno odrzavati. Mi napravimo pa nikad vise ni cvijetic da posadimo.
U tom novom "investitoru" i jeste najveci problem..po oprobanom odvratnom bosanskom receptu treba to svuc u ravan prije privatizacije ne bili se kupilo za bagatelnu cijenu.Kad se to desi..kao sto ce se sigurno desiti..onda ce se pojavit "spailac investitor" koji ce to sve da napuca.Naravno prije toga ce to "dokapitalizirat za marku" i onda ubirat extra profit.
Bio sam ovdje prije par sedmica.Ne vodi se računa o smecu ali baš nikako. Nisu ni klupe dobro napravljene. Dosta toga treba doraditi. Kada bih se obnovilo i vodilo racuna bilo bi lijepo mjesto. Preporučujem Zavidovicku Kamenicu pogotovo sad na ljeto gdje su prelijepa kupalista,cista priroda,smeća skoro da i nema.Prelijepa mjesta za sjesti i okrenuti roštilj.
Jebodrom
Ako postave samo 2 klupe uvest ce naplacivanje! Sramota drzave je Prokosko jezero, dok dodjes autom do na jezero napravis 100km stete na njemu i onda moras platiti 10 km za ulaz sa autom i po 5 km po osobi znaci porodica treba platiti 30 km samo da udje na javnu povrsinu! A sadrzaj na jezeru je strasan, nemas gdje sjesti nemas gdje baciti smece nemas apsolutno nista osim 1000 Arapa i vjetra odnosno momenta gdje se u istom trenu prehladis i izgoris na suncu!
Ja bi potpuno zabranio da se moze autom na Prokosko jer nazalost nismo mi za toga... Unistili bi mi to vrlo brzo. Da smo Svicarska pa hajd napravit atrakciju ali za nas nije givikt nije i to bi sjebali
possrala vas ta vukojebina, udaljena od zenice 25 km. a ništa ne nudi osim brda koje imate, čim glavu okrenete u bilo kojem pravcu.
Čudim se da SDA nije došla na ideju da se bistričak sredi i da stave kapije i naplacuju ulaz na bistricak, kolko znam nista ne renoviraju ili grade ako nema vlastitog interesa... a da rade pred izbore za narod ne isplati se sigurno jer nemaju dovoljno glasova.
volonterska organizacija za dan ocistila i da sve izgleda civilizovanao ali hajde nama gotovanima i dzabalebarosima dokazi da ovo ne trazi puno truda i da se necemo napatit jer je kod nas prvo kad s probudimo sto dodje na um je hocu li se napatit danas i nista nam se neisplati osim drzanja pive i gledanja serija.
Postoji li jos ona farma pilića i klaonica 200 metara uzvodno od hotela..ono otpad u ljetne dane i to..a sto se puta tice,poslije rata cvrkut ptica nije se cuo od motorke tako da ste sami sebi upropastili zivotnu sredinu..
BiH je prepuna prelijepih izletista i mjesta koja se ne odrzavaju i niko ne vodi racuna o njima.
a nema ni medvjeda u kavezu da uljepša sadržaj