Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih, nisu oni vidjeli Skakavac. Hahaha
a jajce i kravice?
Najmocniji je ovaj u Guyani, gledao sam kad onaj Engleski ribar Jeremy Wade stoji kraj njega, mocno i lijepo bas. A ovaj Victoria u Zimbabwe ima poznati bazencic na vrhu gdje te lokalni plivaci odvedu kad je malo nizi vodostaj, i mozes direktno glavom gledati preko kamena i ivice dok se kupas, samo izgleda pravo 'klizavo,' malo se okliznes kad prelazis rijeku i ode. Al ovaj Gulfoss na Islandu je najbolji, i najpitomiji, okolo ciste livade mozes se izvaliti i gledati, piti kafu ili pivu iz ruksaka, i chilati. Island je najljepsa i najbolja drzava kako kod okrenes, cak mozda i bolja od Kanade i Finske.
Plitvice jedine znam, predivno, ali zaista
sarajevski kiseljak.
Могли сте и ставити Скакавац код Сарајева.. други по паду у Европи :) А ни Кравице нису на одмет.
kupao se ispod prvog :):):)
nekad nase omiljeno izletište , bili smo domaci tamo a sad druga država i ulaz 180 kuna , ali ima i danas veresije dosta nasih komsija hrvata radi u tom nacionalnom parku :)