Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napravili su od ove zemlje zooloski vrt a mo smo zivotinje u njemu
Nasa zemlja jeste mala i postena, pokradena i opljackana ali zato nam je narod vrijedan i posten. Ponosan sam sto sam iz Bosne i Hercegovine.
@ Republika BIH Nama je uvijek neko drugi kriv za nas moral. Nije kriva ni Amerika, niti EU, nego mi sami. Samo sto mi to nikad necemo priznati. Najlakse je svaliti na nekog drugog.
Ovo za tramvaj nije tacno...
Kosto bi moj rodjak rekao: Bog je dao najljepsu drzavu na svijetu najglupljem narodu na svijetu.
Ako je neko patriota, onda sam sigurno to ja. Ali da je Bosna jedna od najljepsih draza na svijetu je zaista velika glupost i izvala. To samo moze nego reci ko nije vidio neke druge krajeve ove planete: Havaji (iako su dio SAD-a), Novi Zeland, Bali, Maldivi, Sejseli, Tanzanija, Juzna Afrika, Svicarska, Norveska, Ekvador, Peru, ... Dovoljno je pogledati sliku svicarskog Matterhona da covjek shvati da BiH jeste lijepa za balkan, ali zasigurno joj nema mjesta medju top 20 ovih svijeta: http://t.wallpaperweb.org/wallpaper/nature/1600x1200/Matterhorn_Stellisee_Valais_Switzerland.jpg
Na istoku Evrope? Pa valjda je BiH u juznoj Evropi.
Bas, istocna europa, a bihac zapadnije od beca :-p
Mi smo im druga planeta u svakom kontekstu
Jos su trebali dodati da je Bosna zemlja gdje jos nije odrzana gej parada pa neka turisti pozure prije nego i to se desi i unisti zemlju kao na Zapadu.
Bez da se komentarise o paradi: sta to fali Kanadi, Austriji, Svicarskoj, Luksemburgu, Svedskoj, Norveskoj, Danskoj, ... ?
Opet Bošnjaci otimaju Neum, Ljubuški, Mostar, Međugorje kao svoje. Vaše je u 24%.
nema vam tudmana da vas cuva zato cutkac
Posto je Sarajevo glavni grad oba entiteta, a i Bosne i Hercegovine, onda je nase 100% ove drzave - de facto.
Iskreno ja da sam Amerikanac i da procitam prvu recenicu o Bosni gdje se spominje da ima historiju krvavih konflikata..nikad ja ne bih pomislio da krocim u takvu zemlju..Bosna i Hercegovina ima mnogo ljepota i jedinstvenosti i posebnosti i unikatnosti u kulturnom i historijskom smislu a i prirodnih ljepota..a mogli su spomenuti i da su olimpijske igre bile u Sarajevu i jos mnogo toga..mislim da vecinu turista ne zanima troclano predsjednistvo..
Da je BiH bezveze davno bi ovi rušitelji odselili a ovako bi da otmu.
ne znamo cuvati sta imamo... ne znamo birati politicare da ovu zemlju dignu gdje i pripada u sami vrh evropskih zemalja !
Nazalost ova drzava nikad nije bila ni u sredini, a kamo li na vrhu Europe, a tako ce ostati dok je svijeta i vijeka. Niti nam valja moral, niti nam valja drustvo.
znam... tuzno je sto nemamo pameti...
Živjela Bosnia!
BiH je predivna zemlja ali nastanjena losim ljudima ,nazalost
Odlično, samo od grešaka me glava zabolila, primjerice 82m pad vodopada...
Proljetna prašuma je glavna :D
kakva je god ova zemlja ona je za nas bosnjake i ostale koji je postyjy osjecaju svojom najbolja na svijetu,jer mi druge domovine nemamo.
Ma sta cetvrta-- prvaaaaaaaaaa.......
Hajd što brojčano spadamo među manje nacije, ali na istoku Evrope definitivno nismo.