Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekipa, svaka cast
Aferim! Ljepo je citat kako uz malo volje i dobru furku ovaj svijet moze biti ljep :)
Momci super ste, uljepšali ste mi jutro, svaka čast! ;)
BRAVO MOMCI, SVAKA VAM CAST I JA SAM OVE GOIDNE KUPIO BICIKLO NAKAMURU, NADAM SE DA CU USPJETI MALO KONDICIJE NABACITI PA NA PROLJECE PRAVAC PLANINE OKO SARAJEVA, I BOGAMI NEGDJE NA MORE.
Ma svala vam čast! Samo tako nastavite!
svaka cast za ekipu, svijet stvarno moze i treba biti lijep. a ovi de.bili tipa ja, pistol i posebno de.bil.cina 141 mi nisu jasni...kako vam, ba, nije mrsko kucat sifru sa slike radi takvih komentara?
nije ti ta oprema bas toliko ukusna jedino da lanac olizes, ima masti na njemu
bravo decki samo napred :)))
nije to salo na stomaku, to je samo uspavani sloj misica koji ceka akciju :D
ko tebe pusti medju ljude?
YEB.EM LI VAM MA.TER PEDE.RSKU A OVI STO GOVORE DA IM ZAVIDE SU JOS JADNIJI -FUJ
U prvoj recenici se potkrala greska pa umjesto LISTOPADA pise OKTOBARA, ako moze moderator da ovo ispravi bilo bi lijepo A sto se komentara PISTOL i EMIR tice, ne treba neka velika lova: nocenje 20 KM, benzin po osobi 26 KM, nismo brzo vozili pa nije bilo kazni usput. Jedes sto inace jedes i to je to. Otprilike toliko ispusi prosjecan ovisnik o nikotinu mjesecno, a ovaj izlet je definitivno bolja stvar od cigareta. Niko od ucesnika ne pusi sto je zanimljivo. Stomak je normalna stvar, neko voli i pojest. Ima ljudi i po 120 kg pa voze bicikl i uzivaju. Konkretno, vlasnik ovog stomaka je presao Dolomite biciklom prije dva mjeseca. Komentar JA je izgleda zalutao ovdje.
Nisu ba stomaci, nego hydrapaci :D A ovo je super, i ja bi isao da sam mogao
posljednja slika :\" auuuuu da vidis sranja u ruandi...\" :)
mevlid dislikes this
Koliko znam ne vozi on nista njega vazda autom dovezu pravi predsjednik
joj stomaka kod lika na 11 slici. sta on vozi kad mu je onolki stomak. mora da ga uvijek slepaju