Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kad skontam zivot mi je karina
Svaka cast momci, bas vam zavidim .
@Sarajlija - legenda o Divi je zbilja poucna, kazuje o snazi volje i istrajnosti po cijenu smrti. Zar je bitno sto cura nije bila muslimanka? Da li to znaci da sve poucne price starih Grka, Egipcana, Sumerana i sl. moramo odbaciti jer likovi nisu bili muslimani? Ili ces djeci govoriti kako ni Ezopove basne ne valjaju jer zivotinje nisu vjernici. Ma daaaaj. Srecom ovo nije poenta price, post ti je zalutao u temu o ljepotama BiH. Na turi su bili Nermin, Bojan, Ivo, Emir... i svi jednako uzivali. @Kona: da, deva je. Neko je napravio maketu deve sto je izazvalo salve smijeha kad smo je vidjeli. U onom kamenjaru - deva, hahaha. Jos jedan dokaz mastovitosti i kreativnosti naseg covjeka. Inace, mene je fasciniralo to gdje su ljudi napravili put, u kakvom krsu i kamenjaru.
jeli ono deva na predzadnjoj slici ili me jos od sinoc boba drzi?
UZURPIRALI SU STEĆAK SA NEKAKVOM SVOJOM KATOLIČKOM STATUOM, STEĆCI PRIPADAJU BOGUMILIMA/PATARENIMA A NE KTOLICIMA, STOKO USTAŠKA, GORI STE OD ČETNIKA!!!
\"Legenda kaže da je Diva bila prelijepa kći Luke Grabovca, kmeta Arslanage Zukića iz sela Rumboka u ramskoj nahiji koja je zapela za oko bogatom Tahir-begu Kopčiću, sinu silnog Džafer-bega, gosporada Rame, Duvna, Uskoplja i Kupresa. Uzalud je Tahir-beg svakodnevno dolazio na mjesto gdje prelijepa Diva napaja stoku, nudio zlato i šorvane, svilu i kadifu, Diva je bila ustrajna u svojoj vjeri i odbijala da i po cijenu smrti pođe za Tahir-bega. Kako to obično biva, presudila je sablja, Diva je smrtno stradala, a u osveti i Tahir-beg, ostala je samo legenda i bronzani spomenik koji danas hodočaste vjernici.\" KOJA SU G.O.V.N.A OVI Š.K.UT.O.RI, JE LI VAM SE I OVDJE UKAZALA DIVA ST.O.K.O MIT.OMA.NSKA LA.ŽLJ.IVA, NA.BIJ.EM VAM LEGENDE I UKAZANJA NA SVOJU OB.REZ.ANU Ć.U.NU!!!
\"U kratkim rukavima\"??? Da nije možda u majici kratkih rukava?!
Za ovakvo biciklo mozes uzet dobar Golf 2, fino ucuvan iznutra i tako to, srecom ja imam Pony biciklo, pa se provozam po gradu, odletim do pijace popricam sa ljudima, cujem kakav haber, cujem sta pametno uglavnom, gledam kako narod radi i tako.
puno pozdrava raji iz MTB.ba od ekipe Giro di Sarajevo :) Samo naprijed :)
IVO LEGENDOOO:)
evo neko ovo može iskoristit\' kao pismenu iz bosanskog/srpskog/hrvatskog/
Biciklizam je skup sport, nije to za svakoga.
Ih pa i ja bi se vozao da mi je takvo biciklo :D
svake godine sve više biciklista,čak i u BosanskoHercegovačkim gradovima,a to je super
novembar, aaaaa sad mi je jasno!!!
-Novembar. -Ali ja vas uopste ne razumijem. Srecom tu je prevodilac: -Novembar. -A Novembaaar...pa zasto odmah niste rekli