Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glup clanak.
@esubhanala fakat glup članak
Glupi novinar napisao glupi clanak
Ocito nisu bili u Zenici
više liči na enver hodžu nego na bila, al et bitan je naum
Šta je pisa(ljka)c hotio da veli?
Jeste,bio,vidio..
Obrisite ovaj besmisleni clanak.
KAKVA JE REPUBLIKA SRPSKA OVI SU ODLICNI U RS-U SU OD SELA NAPRAVILI GRADOVE.
od gradova napravili sela*
Kako je sarajevo izmaklo
A u Beogradu u Knez Mihajlovoj u sred marta jos uvijek novogodisnji ukrasi. To dosta govori o tom nenormalnom, zatucanom i krezubom plemenu.
Sta cu u tom prknu? Guzit Srpkinje mogu i ovdje.
Upravu je BBC
Klitorisovi clanci i naslov hahahaha
Nije sestra u Zenici bila
Jedan od ljepsih jer nema đikana
Ne znam za vas, ali meni je ova bibilioteka lijepa
Bio sam nedavno. Daleko od toga da je najruzniji. Ali jos vaznije je, sto se grad ubrzano razvija nakon sto su postali nezavisna drzava. Kapa dole Albancima na odlucnosti. Osim ultra-nacionalizma kojeg gaje kao njihovi posljednji okupatori, imali bi sta da naucimo od njih.
@PlayItCoolowski - a molim te daj mi primjer grada u Europi koji je ruzniji od Pristine.. gdje si li to ti bio da mozes to reci?