Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turisticka ponuda ? klizanje po cestama ? https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&index=1&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
Ne treba mi voz za Banoviće! dovoljno mi je kada odem na posao i oko mene sve Banovići ;D šalim se, nije baš sve tako crno!;)
Ovdje je negdje sniman legendarni film "Ovo malo duše".Ima dosta materijala da su uradi jedan lijep projekat.Sto se tice Mackovca,lijepo su sredili.Ionako u TK treba takvih izletista.
meni su prioritet banovići kada budem krenuo na put oko svijeta
Lako je za turističku ponudu u Banovićima, malo teže će ići sa turistima u Banovićima. Ili je planirano da se nakače na one koji obilaze znamenitosti Kladnja i Kalesije?
@JoeBlack3rd Hajde puši kitu drugu Titu!
Nije ih sramota,put do zlace je toliko prljav i izjeban ds ni konjska kola ne mogu proci.